Korunosat Tukku

Minun toivelistani Toimitusehdot Asiakastili Kaupankäynti Yritys. Korunosat ja korutarvikkeet netistä Steely Pop! Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja olen vähintään 16 vuotias. Korvakorukoukku nro 5. Värivaihtoehdot Kaikki Trinity Brass -jalosteet on loppukäsitelty suojaavalla lakalla. Kirjaudu Rekisteröidy. Korunosia voi korunosat tukku ja kiillottaa uudestaan joko metallinpuhdistusaineella tai metallipuhdistusliinalla.

Metalliosat ja ketjut kirkas hopeaväri

Trinity Antique Gold on kauniin täyteläinen kullanväri, joka on saatu aikaan hapetuksella eikä siis Object Linking and Embedding päällyste. Asiakaspalvelumme vastaa parhaiten sähköpostitse osoitteessa: info steelypop. Lue Lisää. Korvakorukoukku nro 9. Klikkaamalla tuotesivulla tuotteen kuvaa saat sen suuremmaksi ja näet tarkasti kaikki korunosat tukku.

korunosat tukku

Nyt voit tienata somabonusta

Ilmainen kirjetoimitus yli 30 euron tilauksiin pienikokoiset jalosteet. Oma tili. Kun valitset kaikki korunkokoamiseen käytetyt osat samasta materiaalista, saat yhteneväisen ja kauniin kokonaisuuden. Tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme. Ei varastossa Pikakatselu. Alle 30 euron kirjelähetyksistä perimme 3,99 euron pientoimituslisän. Linkit ja renkaat.

alice matto asko

Muut korunosat – Charlotta

Kun tarvitset tuotteita pikaisesti käyttöösi, niin valitse paketti-toimitus kirjeen sijaan! Osta omat, korunosat tukku somat – käsityötarvikkeiden elektroninen kauppa. Ilmainen toimitus yli 70e tilauksiin ja 14 päivän palautusoikeus! Tuoteryhmästä Woody Pop! Postimaksua ei peritä yli 70 euron tilauksissa. Lukittavat korvakorukoukut 20x9mm, 20kpl.

Koruharrastajille ja kultasepille korunosat ja työkalut korujen valmistamiseen.

Joitakin korunosia saattaa löytyä myös hopeoituna, eli oikealla hopealla pinnoitettuna, mutta ne on mainittu tuotteen teksitiosassa kuvaaminen kohdassa erikseen. Korvakorutaustat muovituella, kpl tukkupakkaus. Kaupastamme löytyy runsas valikoima erilaisia korutarvikkeita ja korunosia. Tilaa uutiskirje! Vuonna valikoimaamme on lisätty myös kaikki Trinity Brassin uutuudet yhteensä yli erilaista tuotetta. Kanta-asiakkaan etuna meillä on käytössä ostoportaat kun luot itsellesi asiakastilin.