Kotimaan Paketti

Nouto on joko yksittäisille paketeille tai kuljeyksiköille rullakko, lava, tms. Ulkomaan hinnasto. Särkyvää tai muuta erikoisempaa? Osta Sarjapaketti Kotimaan paketti nettisivuilta: Osta Sarjapaketti 1. Muut palvelut. Lähetä paketti kotimaassa ja ulkomaille Shipitin avulla paketin lähettäminen on helppoa.

Paketin lähettäminen helposti ja edullisesti Shipit.fi

Erikoispyöriä kuten vammaispyöriä, nojapyöriä, tandempyöriä, kolmipyöriä tai polkupyöriä, jotka on pakattu suljettuun pahvilaatikkoon, ei voi lähettää Polkupyöränä. Arvonlisävero lisätään veloituksen yhteydessä. Palvelu sisältää kotimaan paketti luotasi ja toimituksen vastaanottajalle. Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, ampuma-aseita, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä. Shipit tarjoaa mahdollisuuden joustavaan paketin lähettämiseen. Kaikkiaan jo lähes 20 suomalaista on tehnyt lähetyksiä Shipitin kautta ja määrä kasvaa. Seuraa lähetystä.

kotimaan paketti

Erikoislähetykset ja lisäpalvelut

Vastaanottaja voi seurata paketin kulkua Matkahuollon lähetysten seurannan avulla. Arvioi kuukausittainen pakettimääräsi, niin näet kuinka paljon voit säästää. Vie postiin. Näitä tavaroita sisältävät lähetykset on tullattava aina arvosta riippumatta. Palvelu sisältää noudon luotasi ja toimituksen vastaanottajalle.

lego 60221

Paketin lähettäminen yksityishenkilönä |

Taulun enimmäismitat ovat 15 x x cm ja paino (fysiikka) enintään 10 kg. Jokaisella lähetyksellä voi olla eri vastaanottaja. Mikäli postinumerolla ei löydy haluamaasi kaupunkia, täytä pelkkä postinumero ja syötä kotimaan paketti lähetyksen tiedot kohdassa. Ilman sopimusta S-Plus-paketti 11 x 60 x cm25 kg. Rengassetti on autonrenkaiden lähetykseen tarkoitettu palvelu.

Kotimaan pakettilähetysten hinnasto – Pakettikauppa

Paketin todellinen paino (fysiikka) kg. Yksittäisen paketin enimmäismitat ovat 80 x 80 x 30 cm ja lähetyksen kokonaispaino enintään kg. Polkupyörä voi sisältää yhden polkupyörän, joka on talutettavissa ja tunnistettavissa pyöräksi. Enimmäispaino 1 kg Enimmäiskoko 3 x 25 x 40 cm Ei voi lähettää useampia paketteja samassa lähetyksessä XXS-paketti kuljetetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikoon arkivuorokauden kuluessa. Sarjapaketti kotimaahan. Lue lisää kuljetustavoista täältä.