La Siesta Riippumattoteline

Se on valmistettu kyllästetystä mäntystä, joka on peräisin eurooppalaisista metsänistutuksista, ja kuusi puu on FSC-sertifioitu. Metallisista riippumattotelineistä löytyy myös säädettävä malli. La Siesta TreeMount Black -riipputuolien kiinnityssarja puihin ja la siesta riippumattoteline. Menu fi en se ru asiakaspalvelu pihano. SmartHook-koukulla korkeuden ja pituuden säätö käy helposti.

La Siesta Canoa-riipputuoliteline

Ostoskoriin Osta. Teräs leikari riipputuolille Leikari riippumattojen ja riipputuolien ripustamiseen. La Siesta Brisa Sea Salt säänkestävä riippumatto, 3 kokoa. SmartHook-koukulla korkeuden ja pituuden viritys (tietotekniikka) käy helposti. Kiinnityssetti riippumatolle seinien ja puiden väliin Kiinnityssetti puiden väliin ja seinien tai vastaavien väliin, säädettävä. Riippukeinu jalustalla ja Riipputuolin teline on helposti purettavissa ja siirrettävissä säilöön. La Siesta La La siesta riippumattoteline on saksalainen perheyritys, joka on tuonut riippumattoja Etelä-Amerikasta jo yli 30 vuoden ajan.

la siesta riippumattoteline

Tuoteryhmän suosituimpia tuotteita

Maksimikuormituksella kg, myös isommille malleille. La Siesta Brisa Vanilla säänkestävä riippumatto, 2 kokoa. Klassinen Riippumatto. Metallisista riippumattotelineistä löytyy myös säädettävä malli. Tuotteita yhteensä 41 kpl. Apollo-teline sopii hyvin riippumatolle, jonka kokonaispituus on – cm, telinemalli single ja pienille double riippumatoille.

black and decker akkuporakone

Riippumattoteline, puinen riippumattoteline, La Siesta Canoa riippumattoteline, |

Menu fi en se ru asiakaspalvelu pihano. Amazonin riippumattoteline Olymp Double, riippumatoille Riippumattojen Olymp Double telineemme on mainio, jos etsit puurakenteista telinettä double riippumattoille Se on valmistettu kyllästetystä mäntystä, joka on peräisin eurooppalaisista metsänistutuksista, ja kuusipuu on FSC-sertifioitu. Maksimikuormituksella kg, myös isommille malleille. Telineet riippumatoille ja -tuoleille Riippumattojen ja -tuolien ripustus. Patentoitu SmartHook-koukku tekee säädöstä uskomattoman helppoa. La Siesta onkin jo 20 vuotisen historiansa aikana vakiinnuttanut paikkansa riippumattojen ja riipputuolien la siesta riippumattoteline asiantuntijana, joka panostaa laatuun, mukavuuteen ja pitkäikäisyyteen.

LA SIESTA – Maailman mukavimmat riippumatot ja riippuvat tuolit

La Siesta Sonrisa säänkestävä riippumatto, 1 hlölle, Lime. La Siesta Sonrisa säänkestävä riippumatto,1 hlölle, Mandarine. Se näyttää yhtä vaikuttavalta kuin graniitti ja rakenteensa vuoksi se kestää naarmuja enemmän kuin tavalliset jauhemaalit. La Siesta Brisa Vanilla säänkestävä riippumatto, 2 kokoa. Riippumattoteline löytyy yhdelle, kahdelle tai family kokoisena. Tuotelistaus Riippumatot.