Lapin Orvokki Hoito

Tekee myös kovasti vanhoista uusia versoja. By välke – 4. Minulta hävisivät viime talvena kaikki lapinorvokit säilytyksessä. Vai kannattaisiko nyppiä nuppuja pois, että voimia riittäisi? Kasviravinne 1 L 7 Jos sataa kovasti, ruukku täyttyy vedellä ja kasvi hukkuu, toteaa Ikonen. By Liina –

Orvokki on kevään ensimmäinen istutettava: oikea hoito saa sen kestämään koko kesän

Jaoin juurakon muutamaan ruukkuun. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi. Orvokin kasvupaikka ja istutus Orvokki viihtyy auringossa ja puolivarjossa. Ilmoita asiaton sisältö. Laitoin taimet ruukkuihin mutta täytyykin teidän kokemusten mukaan yrittää talvehdintaa. Puutarhaliikkeissä nimittäin kaikki kukkii niin kauniisti, että helposti sortuu hankkimaan lapin orvokki hoito, mikä ei omalla pihalla sitten niin menestykään. Kukka ei kovin näyttävä, pienikin, mutta ryhmässä ihan kaunis.

lapin orvokki hoito

päävalikko

Samalla voi jakaa, ja kohta ottaa pistokkaita. By Rea – 4. Menneekö se muuten ihan risuksi talvella? Sain jopa talvetettua yhden yksilön. By välke – 4.

i5 9600 k

Orvokki – kevään värejä ja kestävyyttä

Vai annetaanko olla kellarissa? Aivan keltaisenaan kukkivat. Tänään se näyttää tältä: kuvassa näkyy myös hopeahärkkiä. Mullasta lykkää uusia taimia, kun kesällä varisi siemeniä mullan pintaan. Orvokki — tutustu valikoimaamme Lue lisää Kevätkukat ruukuissa — näin onnistut.

Lapinorvokki, Viola biflora – Kukkakasvit – LuontoPortti

By LukinLilja – 4. Kirjautumalla sisään voit tarkastella profiiliasi, bonuksiasi, tekemiäsi ostoksia ja kuittejasi. Luulin että ne on niin kylmänarkoja että kuolevat ensimmäisiin pakkasiin, siksi siirsin talliin ennen ensimmäistä kunnon hallayötä. Orvokin hoitoon kuuluvat viikoittainen lannoitus, säännöllinen kastelu ja kuihtuneiden kukkien poistaminen. Itse en Object Linking and Embedding koulinut ollenkaan, kun eivät OLE oikeastaan venähtäneet. By nanikka –