Led Sumuvalo Polttimot

Näet kauemmas, reagoit nopeammin ja ajat turvallisemmin. Tilaustuotteiden toimitusaika on tavallisimmin viikkoa tuotteen toimittajasta riippuen. Viimeksi katsotut jalosteet. Olennaista on hyödyntää valokeilaa tehokkaasti ilman vaarallista häikäisyä. Mikäli epäilet saaneesi väärän tuotteen tai saamasi tuote on vahingoittunut, olethan yhteydessä tai info tuningdesign.

LED polttimot

Katso kaikki Lumenin jalosteet. Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. Poistaa autoissa palaneen polttimon ilmoitukset, jos alkuperäinen poltin on korvattu LED-polttimolla. Katso led sumuvalo polttimot. Tehokas ja kirkas näkyvä valo takaa erinomaisen näkyvyyden Tehokkaat ja kirkkaat polttimot eivät yksinään riitä tekemään LED-ajovaloista markkinoiden parhaita. Can bus.

led sumuvalo polttimot

Tietoa meistä

Philipsin LED-sumuvalopolttimoilla voit päivittää tyylisi kätevästi ja edullisesti. Diodipolttimot on suunniteltu antamaan autolle hyvän ulkonäön sekä tekemään autosta helposti näkyvän päivällä ja illalla. Näet tuotteen varastotilanteen verkkokaupastamme. Asiakas vastaa itse asennuskuluista, ellei toisin Object Linking and Embedding sovittu. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista. Tilaustuotteiden toimitusaika on tavallisimmin viikkoa tuotteen toimittajasta riippuen.

juomapullovyö xxl

Sumuvalo, LED –

Valaisimet ja oheistuotteet kehittyvät jatkuvasti led sumuvalo polttimot niin myös tuotevalikoimamme. Edistyksellinen AirFlux-jäähdytysjärjestelmä takaa kestävyyden. Tilauksen peruminen -Mikäli haluat perua tai tehdä muutoksen tilaukseesi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Ja koska Philipsin edistyksellinen LED-tekniikka tekee ajamisesta turvallisempaa ja miellyttävämpää. Helppo asentaa lähes kaikkiin automalleihin Polttimot on helppo asentaa yhteensopiviin automalleihin, joten niiden vaihtaminen ajovaloihin sujuu kokeneelta kuljettajalta vaivattomasti.

X-tremeUltinon LED auton sumuvalopolttimo UNIX2 | Philips

Ostoskorisi on tyhjä. Diodipolttimo antaa ihanan helmenvalkoista valoa, joka sopii yhteen muiden LED- tai xenon-tuotteiden kanssa. Mikäli tuotetta ei pystytä toimittamaan kohtuullisessa ajassa pidättämme oikeuden purkaa kaupan. Luo paketti ja tallenna Luo paketti —saat yhden tuotteen maksutta Kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdessä paketissa. Peruuta Tuotevertailu. Luo paketti. Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym.