Lego 10889 Duplo

Tätä helposti rakennettavaa taloa voi muokata joko kesäistä tai talvista lomaa varten. Go to Top. Katso kaikki LEGO-tuotteet. Piha ja puutarha. Lahti Holma.

LEGO Duplo Disney 10889 Mikin lomakoti

Pori Länsi-Pori. Kerrosten lukumäärä per lava. Reaaliaikaisen tiedon saat olemalla yhteydessä suoraan myymälään. Kun tapoja leikkiä, oppia ja jakaa arvokkaita hetkiä on niin monia, eikö olisi aika vierailla Mikin lomakodissa taaperosi kanssa? Jyväskylä Keljo. Helsinki Tripla Pasila.

lego 10889 duplo

Tutustu myös

Suositeltu ikä min. Lasten kengät Lasten lenkkarit, tennarit ja juhlakengät Lasten urheilujalkineet Lasten sandaalit Lasten talvikengät Lasten kumisaappaat Lasten tossut Lasten kenkien pohjalliset. Tampere Lielahti. Talviulkoiluvälineet Lumikengät Pulkat ja liukurit Rattikelkat ja potkukelkat Muut talviulkoiluvälineet. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Kalastus Pelastusliivit Virvelit, avokelat ja vavat Vieheet ja uistimet Siimat Haavit ja nostokoukut Kalaverkot Katiskat, rysät ja merrat Kalalaukut Kalastusvaatteet Pilkkiminen Muut kalastustarvikkeet. Koukut, vetimet ja helat Vaatenaulakot ja koukut Varmuuslukot Saranat Ovi- ja ikkunahelat Huonekalujen helat.

extremerate kit ps5

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Tukkupakkauksen korkeus. Tuotepakkauksen nettopaino. Voimassa Käännä kattopalikat, jolloin näkyviin tulee lumivalkoinen talvipuoli, jotta lapsesi voi nauttia kelkkailusta Mikki Hiiren kanssa ja hörppiä kuumaa juotavaa takan ääressä. Tämä pienille lapsille tarkoitettu koottava lelu tukee roolileikkejä ja tarinankerrontaa sekä edistää lapsen kielellistä kehitystä, sosiaalisia taitoja ja lego 10889 duplo hallintaa. Lahjoita tilaus Hope ry:lle. Miesten puvut Miesten asusteet Miesten uima-asut Miesten sisävaatteet Miesten kylpytakit ja yöasut Miesten ulkovaatteet Miesten alusvaatteet Miesten urheiluasusteet.

Osta LEGO DUPLO – Mickey’s Vacation House ()

Määrä per kerros. Katso saatavuus ja hinta myymälöissä. Katso kaikki LEGO-jalosteet. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Kempele Zeppelin. Mikin lomakodin mitat: korkeus 25 cm, leveys 19 cm ja syvyys 13 cm.