Lego 21329

Muistele rakentelun lomassa legendaarisia muusikoita, jotka ovat soittaneet Stratocaster®-kitaraa, ja ikuista soittimen eeppinen lego 21329 ja aidot yksityiskohdat, kuten eri asentoihin asetettava vibrakampi, mikrofonin valitsin ja viritystapit. Upea koriste Upealle näyttelyesineelle on taitettava kitarateline. Klassikkopari Rakenna Strato ja 65 Princeton® Reverb -vahvistin. Aito Strato Kuusi kieltä, käännettävät viritysnupit, mikrofonin kytkin ja vibrakampi. Rakenna Strato ja 65 Princeton® Reverb lego 21329.

Kritiikit

Lego 21329 on 36 cm pitkä, 11 cm leveä ja 3 cm syvä. Upea koriste Upealle näyttelyesineelle on taitettava kitarateline. Tämä rakennussarja kuuluu varttuneemmille harrastajille suunnattujen LEGO keräilysettien sarjaan. Upealle näyttelyesineelle on taitettava kitarateline. Metsäkuusi kieltä, käännettävät viritysnupit, mikrofonin kytkin ja vibrakampi. Rakenna Strato ja 65 Princeton® Reverb -vahvistin. Previous Slide Next Slide.

lego 21329

Tuotteen kuvat ja videot

Lisää ostoskoriin. Tästä setistä voit rakentaa joko punaisen mustan kitaran. Mukana myös LEGO palikoista rakennettava Fender-logotarra, jonka voit kiinnittää valmiiseen kitaraan tai vahvistimeen. Kitarassa on eri asentoihin asetettava vibrakampi, mikrofonin valitsin ja viritystapit, kuusi kieltä, Fender®-logotarrat ja kankainen hihna. Mukana myös logotarrat ja muovikaapelit, joilla vahvistimen voi yhdistää kitaraan ja jalkakytkimeen.

iphone 7 plus pinterest

Hawkwing from Terrahawks | Lego, Mini figures, Product launch

Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Upea katseenvangitsija Tästä setistä voit rakentaa joko punaisen mustan lego 21329. Kuusi kieltä, käännettävät viritysnupit, mikrofonin kytkin ja vibrakampi. LEGO® Vaikea löytää. Setin palikoista voit rakentaa joko punaisen tai mustan kitaran.

Building Instructions – Customer Service – US

LEGO® Vaikea löytää. Nupit kaakkoon Irrotettavien paneelien alta paljastuu emolevy, reverb-tankki ja kaiutin. Tästä setistä voit rakentaa joko punaisen mustan kitaran. Decrease Quantity. Mukana myös 4 eriväristä plektraa ja tyylikäs, taitettava teline, jossa pienoismalli pääsee oikeuksiinsa koriste-esineenä. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari.