Lego Classic 10696

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Jos on, niin mikä on lempiötökkäsi tai -eläimesi, jonka olet nähnyt kasviesi joukossa? Ilmainen lahjapaketointi? Klikkaa tästä. Entäpä vuoteesi peitosta? Muistitko sittenkin salasanasi?

Lego 10696, keskikokoinen luova rakennuslaatikko

Lataa ilmaiset rakentamisohjeet ja luo LEGO Classic Keskikokoisen luovan rakennuslaatikon osista oma tuulimylly ja lähde seikkailemaan. Siirrä toivelistalle. Lataa ilmaiset rakennusohjeet ja rakenna LEGO Classic Keskikokoisen luovan rakennuslaatikon osista tämä virnistävä vihreä krokotiili. Kun olet valmis, suorita lähtölaskenta valvontakeskuksen kanssa ja lähde matkaan! Selviääkö se lego classic 10696

lego classic 10696

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Miten monta asiaa keksit? Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Violetti kukka Nämä terälehdet ansaitsevat mitalin — tiesitkö, että maailman suurin kukka on Rafflesia arnoldii ja että se voi kasvaa halkaisijaltaan jopa metrin levyiseksi? Halloween-kurpitsa — Opi rakentamaan siisti kurpitsalyhty halloweenia varten hauskojen, ilmaisten LEGO® Classic -rakennusohjeiden avulla! Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Rakenna palikoistasi lisää vaunuja junan perään ja katso, miten pitkän junan pystyt rakentamaan! Muista hedelmät, munat, makkarat ja kaikki muut lempiruokasi.

gigantti elgato wave 3

Lego keskikokoinen luova rakennuslaatikko, hinta 24 €

Matkusta Saturnukseen ja laske sen renkaat tai matkusta Linnunradan tuolle puolen katsomaan mitä sieltä löytyy. Kiinalaisen uudenvuoden apina — Opi rakentamaan leikkisä apina ja juhli kiinalaista uuttavuotta hauskojen, ilmaisten LEGO® Classic -rakennusohjeiden avulla! Tiikeri Tiesitkö, että tiikerin raidat ovat aivan kuin ihmisen sormenjäljet? Lego classic 10696 Böö! Toimitusaika 2 – 7 päivää.

LEGO Classic Keskikokoinen luova rakennuslaatikko | verkkokauppa

Lego Duplo Maatilan traktori ja eläimet. Päivän tarjoukset. Aloita lataamalla ilmaiset rakentamisohjeet ja käyttämällä LEGO Classic Keskikokoisen luovan rakennuslaatikon osia. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Minkä värisen auton tekisit, jos voisit valita? Kiinalaisen uudenvuoden apina — Opi rakentamaan leikkisä apina ja juhli kiinalaista uuttavuotta hauskojen, ilmaisten LEGO® Classic -rakennusohjeiden avulla! Viimeksi katsomasi jalosteet.