Lego Creator 10283

K: 9″ 21cm L: 14″ 34cm S: 22″ 54cm. Osta lisää samanlaisia tuotteita:. Laske laskuteline ulos ja käytä robottikättä. Voimassa Tämä 2 osainen rakennussarja on kiehtova haaste. Manage consent.

LEGO Creator Expert 10283 Nasan Discovery avaruussukkula

Luomalla ilmaisen Catawiki-käyttäjätilin pystyt tekemään tarjouksia yli 65, viikottain huutokaupattavasta kohteestamme. Paketoiminen alkuperäispakkauksessa. Tämä 2 osainen rakennussarja on kiehtova haaste. Suostun tilastoevästeiden kanssa. Osia: Alkuperämaa Tanska.

lego creator 10283

Tutustu myös

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Rakennusprojekti juuret sinulleLEGO Nasan Discovery-avaruussukkula setti kuuluu aikuisille suunnattujen rakennusmallien sarjaan, jonka upeiden pienoismallien parissa pääsee irtautumaan arjesta. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Voimassa Tarkista, että kaikki kentät on täytetty oikein. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Teleskoopissa on liikuteltavat aurinkopaneelit ja valoaukon luukku.

gorenje liesi valmistusmaa

LEGO – Creator Expert – – Avaruusalus NASA – Catawiki

Säädä kallistuskorkeusperäsimiä, laske laskuteline ennen paluuta maan ilmakehään ja käytä robottikättä. Näitä kaytämme verkoliikenteen seuraamisen. OLE ensimmäinen:. Upeat, avaruudelliset yksityiskohdat. Previous Slide Next Slide.

LEGO NASA Space Shuttle Discovery – Lelut24

Hubble-avaruusteleskooppi Nasan ja Euroopan avaruusjärjestön yhteistyön tulos Hubble on ottanut kuvia yli 5 galaksista, joista osa on jopa 13,2 miljardin valovuoden päässä. Säilytyslaatikot, naulakot Lelusäkit Juomapullot, eväslaatikot ja jäämuotit Naulakot, hyllyt. Ikäsuositus yli 18v. Merkki Lego. Objekti Avaruusalus. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt.