Lego Creator Ford

Tuote on lisätty toivelistalle. Luo uusi toivelista Sulje. Toimitus postiin tai noutopisteeseen. Toimitusaika 1 päivä. Kysy tuotteesta. Online Exclusive — vain verkosta.

LEGO Creator – Ford Mustang (10265) (Broken Box)

NOOM Caron-luomupuuvillapaita. Katso tästä lisätietoja. Siinä on tummansininen kori ja valkoiset vauhtiraidat, ilmanottoaukko konepellissä, painettu Mustangin ritilämerkki, GT-tunnuksia ja viisipuolaiset vanteet ja hyvin pitävät renkaat. Verkkokaupan maksutavat:. Ostoskori sisältää enimmäismäärän toimituksia.

lego creator ford

Hinta- ja tuotetiedot

Suosituksemme sinulle. Käyttöehdot Palaute. Kysy tuotteesta. Jalosteet on varattu sinulle 60 minuutiksi. Online Exclusive — vain verkosta. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla!

kärkkäinen ulkovalot

Building Instructions – Customer Service – US

Tuote ID. Siinä on tummansininen kori ja valkoiset vauhtiraidat, ilmanottoaukko konepellissä, painettu Mustangin ritilämerkki, GT-tunnuksia ja viisipuolaiset vanteet ja hyvin pitävät autonrenkaat. Avattavassa takakontissa voi säilyttää tavaroita, ja avaamalla konepellin voit tarkastella V8 -moottoria, jossa on akku- letku- ja ilmansuodatinyksityiskohtia. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Lego creator ford Legot ja muut rakennussarjat alk.

Lego Creator LEGO CREATOR Ford Mustang | Rakennussarjat

Avattava takakontti Avaa takakontti ja pura sen sisältö. Takaisin sivun alkuun. Odota hetki Varoitus: Tukehtumisvaara- pieniä osia. Kerro, niin korjaamme asian.