Lehtipuhallin Makita Dub362z

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Tuotekoodi: Irtomoottorit ja varaosat. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Puutarhakoneiden varaosat. Erittäin tehokas hiiliharjaton puhallin vaativaan käyttöön. Käyttöehdot Palaute.

Makita DUB362Z, lehtipuhallin 36 V (ilman akkua ja laturia)

Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet lehtipuhallin makita dub362z. Jätä kaikki työkalun takuurekisteröinnistä johtuvat huolet meille! Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä Käytämme evästeitä tarjotaksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustollamme. Ääniteho on laitteesta mitattu ääniteho eli äänilähde. Tuki Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tuotteisiin, ostamiseen, takuuseen tai huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Tuotekoodi:

lehtipuhallin makita dub362z

Käyttöedut

Makitan erityisominaisuus on se, että monet sen työkaluista myydään halvemmalla hinnalla ilman akkuja ja latureita. Laitteesta syntyvä ääniteho kohdistuu käyttäjän kuuloon äänenpaineena. Akkulaturin jäähdytyspuhallin viilentää akkua ladattaessa, jolloin Ääniteho on laitteesta mitattu ääniteho eli äänilähde. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Lisää ostoskoriin. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes.

hyvä pakastimen lämpötila

Makita LXT DUBZ 2X18V lehtipuhallin runko | verkkokauppa

Paino (fysiikka) sisältää esim. Muita Makitan tuotteille ominaisia piirteitä ovat työkalujen langattomuus, vähäinen tärinä ja harjattomat moottorit, jotka tekevät työkaluista kestäviä ja tehokkaita. Oksasilppurit ja kantojyrsimet. Kategoriat ja tuotemerkit. Toimitusaika 5 päivää. Pinterest Elektroninen posti.

Makita DUBZ puhallin 2x18V, hiiliharjaton 13,3m³/m 53m/s Runko

Tärinä kohdistuu koneen käyttäjään. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Instax Mini Film. Järjestelmä suojaa akkua: – Ylikuormitukselta – Ylikuumenemiselta – Syväpurkautumiselta. Akkukäyttöinen Makitan lehtipuhallin pihan siistimiseen lehdistä tai lumesta.