Leikkien Smartmax

Mitä opitaan? Leikin lomassa lapsi oppii magnetismin perusteita. Luo uusi toivelista Sulje. Näitä ostetaan nyt:. Opettavaisista STEM-leluista on tullut yksi nopeimmin kasvavia leikkien smartmax lelu- ja pelimaailmassa. Pieni taapero yhdistelee magneettisia osia keskenään ja tutustuu näin magnetismiin ja vetovoimaan.

SmartMax Start, 23 osaa – magneettinen rakennussarja

Erinomainen ja leikkien smartmax rakentelusarja ryhmäkäyttöön SmartMax-sarja on hyvä valinta lapsiryhmien käyttöön ja todellinen lasten suosikki! Vuoden Lelu -menestyjä SmartMax on jännittävä magneettinen tutkimus- ja rakennussarja, joka on voittanut useita arvostettuja palkintoja niin Suomessa kuin leikkien smartmax. Hauska eläinjuna sopii taaperoille ja leikki-ikäisille. Haku: Haku. SmartMax-sarja stimuloi sekä luovaa että loogista ajattelua. Suosituimmat haut brio magneetti smartmax taikahiekka janod. Kylmän ja lämpimän sävyn tangot puolestaan vetävät toisiaan puoleensa.

leikkien smartmax

SmartMax – monipuolinen rakentelusarja kehittää lapsen taitoja

Your session is about to timeout due to inactivity. Suosituimmat haut brio magneetti smartmax taikahiekka janod. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Peruskoululaiset innostuvat kasaamaan sarjasta huikeita torneja ja moniulotteisia rakennelmia. SmartMax-sarjan osat voidaan pestä ja ne on helppo pitää puhtaana. Hinta 15 4 3.

eglo 98191

Leikkien | Opettajan Tietopalvelu

SmartMax Start on opettavainen ja turvallinen tapa tutustua magneettien kiehtovaan maailmaan. Sarjan jättimäisiin magneettiosiin on helppo tarttua. Ensimmäiset SmartMax-rakennelmat leikkien smartmax kaksiulotteisia. Luo uusi toivelista Sulje. Lisäksi lapsi oppii miten käyttää tukipaloja, jotta kolmiulotteinen rakennelma pysyy kasassa. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Smartmax Start rakennussarja | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Yli 1-vuotiaille. Luo uusi toivelista Sulje. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme. SmartMax magneettileikki! Kyse on magneettisesta ilmiöstä, magneettien pohjois- ja etelänavoista. Viime vuosina STEM-lelut ja -pelit ovat nostaneet suosiotaan sekä kouluissa ja päiväkodeissa että kodeissa. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.