Lenovo 20404

Näin sinulla on aina ylimääräistä virtaa mukanasi, lenovo 20404 taas estää sen että virta yhtäkkiä loppuisi kesken reissun. Ostaessasi akun suomalaiselta kauppiaalta voit olla varma akun täyttävän suomalaiset turvallisuus säännöt ja normit. Nitecore valaisimet, akut ja laturit. Product dimensions Depth product,cm 1,89 cm. Type Battery.

Akku sopii laitteelle Lenovo Flex 2 14 20404 – 4400 mAh 7.4 V

Eli ei haittaa, vaikkei mAh -arvo täsmää lenovo 20404 akkusi mAh -arvoon. Lue lisää. Nitecore valaisimet, akut ja laturit. Matkapuhelimen akku. Sähköauton Lataus – Auton Latauskaapeli – Akkukauppa. Kamera akku.

lenovo 20404

Yhteensopiva

Radiotoiminta-ohjattavien akut. Sähköauton Lataus – Auton Latauskaapeli – Akkukauppa. Tämän lisäksi tarjoamme 30 päivän rahat-takaisin takuun: jos et Object Linking and Embedding jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin. Lipo akut moottoripyöriin. Battery voltage 7,4 V. Product colour Black. Työkalujen akut.

jäävuorisalaatti kanille

Akku sopii laitteelle Lenovo Flex 2 14 – mAh V akku – BatteryUpgrade

Lenovo 20404 Brand compatibility Lenovo. Height 4,3 cm. Kamera akku. Takuuasiat Tässä tuotteessa mAh 7. Laatu ja turvallisuus Tämä tuote mAh 7. Eli ei haittaa, vaikkei mAh -arvo täsmää nykyisen akkusi mAh -arvoon.

Lataa driver for notebook LENOVO Lenovo Flex

Kritiikit Arvosteluja ei OLE vielä tehty. Product colour Black. Lenovo Flex 2 14, Flex 2 14 , Flex 2 14″ akku mAh. Eikö akkusi täyttänyt odotuksia? Mitä korkeampi mAh -arvo, sitä pidempään akkua pystyy käyttämään latauksen jälkeen kunnes se taas tyhjenee. Nitecore valaisimet, akut ja laturit.