Lenovo Flex 5 14are05 14

Näytön koko tuumaa. Suosituksemme sinulle. Päivitetään ostoskoria, OLE hyvä ja odota Tuote ID. FHD-näytölle jää enemmän tilaa.

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE05 14 FHD 4700U 8GB 512SSD EN W10 Gray 81X20086PB kannettava tietokone

Tekniset tiedot. Full HD -tarkkuus. Tabletissa on 10,1 teräväpiirtonäyttö, Android 10 -käyttöjärjestelmä ja Wi-Fi. Kevyt ja pieni koolta IdeaPad 5 14ARE05 kannettava tietokone painaa ainoastaan noin 1,4 kiloa ja on alle 1,7 sentin paksuinen, tehden siitä loistavan valinnan esimerkiksi koululaiselle kulkemaan repussa. Yleiset tiedot Tietoa meistä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Usein kysyttyä. Virtapainike 4.

lenovo flex 5 14are05 14

Parhaat ehdotukset

Klikkaa tarkastellaksesi tärkeitä tietoja liittyen mm. Tallennuskapasiteetti GB. Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. Lue lisää Tuotekuvaus. Kannettavan voi taittaa ja käyttää näin kosketusnäyttöä helposti.

jabra evolve2 85 uc

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE05 14 FHD U 8G.. – Tuotetiedot |

IdeaPad Flex 5 14”, AMD -kannettavassa on ° kääntyvä sarana, joten voit käyttää sitä niin kannettavana ja tablettina kuin muissakin tiloissa. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Näytä mobiiliversio. Sen 14′ HD-kosketusnäytöllä voit selata Internetiä, hallita kodin älylaitteita Google Assistantilla ja nauttia huippuviihteestä. Apteekki ja hyvinvointi. Chrome OS takaa saumattoman ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen, ja säännöllisin väliajoin päivittyvä sisäänrakennettu virustorjunta pitää tietosi turvassa. Yhteydenotto Usein kysyttyä.

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ARE05 81X2 – Flipdesi.. – Tuotetiedot |

Hyvät viihd Voit käyttää sitä tavanomaisessa tietokoneasennossa, asettaa sen mukavasti teltta-asentoon elokuvien katselua varten tai taittaa sen tabletiksi ja hyödyntää kosk Premium Care -takuu 2 vuodeksi. Chrome OS takaa saumattoman ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen, ja säännöllisin väliajoin päivittyvä sisäänrakennettu virustorjunta pitää tietos Erotu joukosta Kun otat laitteen mukaasi kaikkialle, haluat sen näyttävän hyvältä. Make a statement When you take a device everywhere, you want it to look good.