Lenovo L15 Amd

HDMI-porttien lukumäärä 1. Paneelin tyyppi IPS. Nano-SIM-kortin lukulaite 7. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Wrong Input.

ThinkPad L15 Gen 2 (15″ AMD)

Infrapuna IR -kamera Kyllä. Voit pitää kiintolevyasemasi vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. Hoida työtehtävät missä ja milloin tahansa. Kätevän pikalataustoiminnon ansiosta akku latautuu täyteen lenovo l15 amd tunnissa ja akunkesto on jopa 13 tuntia. Tuotteen syvyys mm.

lenovo l15 amd

Tuotteen ominaisuudet

Yksityiskamera Kyllä. Vakiokuvasuhde Toimisto Valmis lähetettäväksi 0. Erillisen näytönohjaimen malli Ei saatavilla. Elisa Fokus.

frames of life giorgio armani

ThinkPad L15 Gen 2 (15″ AMD) | 15,6″ perustason yrityskannettava | Lenovo Suomi

Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta. Wi-Fi-standardit HDMI-versio 1. Kapasiteetti GB. Kaapelilukon aukkotyyppi Kensington.

Lenovo ThinkPad L15 | Elisa Yrityksille

Joustavat maksutavat. Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta. Näyttö Näytön halkaisija 15,6 ”. Paino (fysiikka) ja painomitat Paino g. SmartCard-paikka Kyllä.