Lenovo Tab P11 Lite

Kerro, niin korjaamme asian. Omaguru digipulmiin. Sopii myös työkäyttöön Lisävarusteena saatavan, sisäänrakennetun kosketuslevyn ja pikanäppäimet sisältävän huippuohuen näppäimistön ansiosta tämä kannettava soveltuu erinomaisesti kannettaville ominaiseen käyttöön. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Elektroninen posti Tilaa. Nappikuulokkeilla ei hygieniasyistä OLE vaihto- ja palautusoikeutta.

Lenovo Tab P11 Plus LTE

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Magneettisesti sulkeutuva kansiläppä napsahtaa tukevasti näytön päälle. Luotettavat maksutavat. Tyytyväisyystakuu 30 pv. Näitä haetaan nyt:. Katso kaikki kuvat

lenovo tab p11 lite

Lisätiedot

Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Yhteystiedot löydät asiakaspalvelu-sivultamme. Suosituimmat haut popsockets ideal of sweden samsung otterbox huawei. Tilauksen jälkeen saat kuitin tilauksesta ja maksusta sähköpostiisi, ja voit ladata sen myös tilausseurannastamme. Meille on tärkeää pitää tuotekuvauksemme ajan tasalla, mutta joskus meillekin sattuu virheitä! Palautamme maksun sinulle samalla tavalla, jolla maksoitkin, ellei tapauskohtaisesti OLE sovittu toisin.

ilmakivi ja pumppu

Lenovo Tab P11 Plus LTE – Elisa – Verkkokauppa

Kiinteät alennukset on hinnoiteltu suoraan tuotteisiin. Ei noudettavissa myymälöistä. Merkitse Sopimaton. Sinulle ei koidu palautuslähetyksestä tai maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Paketoithan palautuslähetyksen huolellisesti ohjeidemme mukaisesti.

Lenovo Tab P11 Pro ” WiFi + 4G GB tabletti, hinta €

Piditkö tuotteesta? Toimitusehdot Maksutavat Suojakalvotukku. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Värejäkin löytyy sateenkaaren kirjosta aina simppelimpiin sävyihin. Odota hetki