Lenovo Thinkpad X390 Yoga

Voit helposti vaihtaa neljän käyttötilan välillä — kannettava, teline, tabletti ja teltta — tilanteen mukaan. Voit pitää kiintolevyasemasi vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. Useat eri liitäntämahdollisuudet takaavat kaikkien työssäsi tarvitsemien lisätarvikkeiden sujuvan käyttöönoton. Linjakas kotelo pitää sisällään valtavasti tehoa. Se antaa lenovo thinkpad x390 yoga suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. ThinkPad X Yoga. The purchase quantity of the product has reached the upper limit.

ThinkPad X390 Yoga

Ostoskori on tyhjä. Universal Serial Bus-C, sähkövirran sisääntulo 2. Toimisto Ota tuottavuus matkaasi. Lenovo ThinkPad X Yoga Tehokas ja kompakti 2-intyöasema, joka taipuu saumattomasti kannettavasta tietokoneesta tabletiksi.

lenovo thinkpad x390 yoga

Tuotekuvaus Lenovo ThinkPad X390 Yoga Touch 13.3´´ i5-8265U/8GB/512GB SSD Laptop

Yleinen kuvaus. Se tuo merkittäviä säästöjä takuun ulkopuolisten korjausten kustannuksiin verrattuna. Toimistolla ollessasi voit vaivattomasti liittää kannettavan oheislaitteet erikseen myytävän mekaanisen ThinkPad Pro Dock -telakointiaseman avulla. Elisa Kirja. Portit ja paikat Porttien sijainnit. Joustavat maksutavat. Työntekijän OmaElisa.

ford mondeo 2021 st

LENOVO THINKPAD PEN PRO FOR X YOGA

Lenovo thinkpad x390 yoga toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. Modulaarista kannettavuutta Valokuvat ° Tour. X Yoga on suunniteltu sekä monipuoliseksi että luotettavaksi. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Siinä on myös integroitu ThinkPad Pen Pro, entistä paremmat tietoturvaominaisuudet, kaksi työpäivää kestävä akku, kaksi vapaakenttämikrofonia, valinnainen maailmanlaajuisesti toimiva LTE ja paljon muuta.

Lenovo ThinkPad X Yoga | Elisa Yrityksille

Se painaa kevyimmillään vain 1,33 kg, ja sen jopa 14,5 tuntia yhdellä latauksella kestävä akku lisää tuottavuutta tien päällä. Ota tuottavuus matkaasi. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Voit tarpeen mukaan vaihtaa neljän käyttötilan välillä ja silti pitää helppokäyttöisen sivutelakointiominaisuuden käytössä. Kun on lataamisen aika, voit nostaa varaustason 80 prosenttiin lataamalla akkua vain 60 minuuttia. Ethernet-laajennusliitäntä sovitin myydään erikseen Langaton lähiverkko: Intel® Wireless-AC Lenovo ThinkPad X Yoga – työtehoa asteen laajuudella.