Levis 501 Vintage 1947

Voit lukea lisää siitä, miten suhtaudumme evästeisiin täältä ja tietosuojasäännöistämme. Delivery to Finland and Åland only. Ota yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluun Yleisimmät kysymykset Lue vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin täältä. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme. Marty Jeans Light Blue.

1947 Straight Fit 501 Jeans Shadowfalls

Puhelin: 09 Arkisin klo 9. Tuote on valitettavasti loppuunmyyty. Straight Fit Jeans Used Denim. Marty Jeans Light Blue. Mikäli et suostu tähän, käytämme vain tärkeimpiä evästeitä, etkä valitettavasti saa henkilökohtaista sisältöä. Hyvä ottaa huomioon: Kun olet sovittamassa uusia farkkuja tulisi niiden tuntua tiukoilta ensimmäisellä sovituskerralla, sillä farkut venyvät käytössä jopa yhden koon verran.

levis 501 vintage 1947

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Voit muuttaa toiveitasi milloin tahansa. Levi’s Vintage Clothing. Näissä farkuissa on alkuperäinen malli eli suorat lahkeet ja normaali vyötärön korkeus. Takataskuja koristaa legendaariset kaarisaumat. Tämä voi tarkoittaa, että tietojasi käytetään Yhdysvalloissa.

fine dining espoo

Jeans Blue | Ensiluokkaiset katuvaatteet ja lenkkarit | Caliroots

Slim Fit Jeans Medium Blue. Polo Ralph Lauren. Tuotearvostelut 0 kpl. Perustaja Levi Strauss syntyi vuonna ja hän pääsi henkilökohtaisesti kokemaan Kalifornian kultaryntäyksen, minkä innoittamana hän alkoi valmistaa kestäviä housuja. Kirjaudu sisään. Voit muuttaa toiveitasi milloin tahansa. Tätä varten keräämme tietoa käyttäjistä, heidän malleistaan ja laitteistaan.

Levi’s Vintage Clothing Straight Fit Jeans Shadowfalls osoitteesta

Samankaltaiset :. Unohditko salasanasi? Nudie Jeans. Perustaja Levi Strauss syntyi vuonna ja hän pääsi henkilökohtaisesti kokemaan Kalifornian kultaryntäyksen, minkä innoittamana hän alkoi valmistaa kestäviä housuja. Tämä voi tarkoittaa, että tietojasi käytetään Yhdysvalloissa. Anbass Hyperflex Clouds Jeans Black. Straight Fit Jeans Used Denim.