Lg Oled Evo 65

Kun tähän kaikkeen yhdistetään OLEDin hämmästyttävä kuvanlaatu ja ultranopeat vasteajat, saat taatusti parhaan pelikokemuksen joka kerta. Close Suositellut tuotteet. Eletra eletra. Kaikissa muissa G2- ja C2-malleissa on ”CO2 mitattu” -merkitseminen. Kuva ja ääni. Osta verkossa Osta verkossa. Katso tarkka kuva sivun yläosassa olevasta kuvagalleriasta.

65” OLED C2 – OLED evo 4K Smart TV – OLED65C24LA

Kun hallintapaneeli on avoimena, voit palata Optimizeriin ja käyttää muita asetuksia tai muuttaa pelityyppisen heijastusnäytön värejä. Juhlat ja sesonki. Aiemmin se paransi vain yksittäisiä kuvia. Nämä optimoivat paneelin rakenteen hienosäätäen valon aallonpituudet ja parantaen tehokkuutta. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu.

lg oled evo 65

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Gallery Design. OLED Cinema. Sopii myös pelaamiseen. Parasta mahdollista pelaamista. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Sony sony.

lindex naisten hatut

LG OLED65G16LA, halvin hinta €

Sports Alert antaa sinulle ilmoituksia ennen otteluja, niiden aikana ja lg oled evo 65 jälkeen. Osta verkossa Osta verkossa. Nämä ominaisuudet mahdollistavat nopeasti liikkuvan sisällön entistäkin suuremmalla tarkkuudella ja sulavan, synkronoidun grafiikan tarjoten tosielämää muistuttavan kokemuksen ja paremmat mahdollisuudet voittoon. Vaaleanpunainen vaaleanpunainen. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Dolby Atmos puolestaan tarjoaa moniulotteisen tilaäänen. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG.

65” OLED C2 – OLED evo 4K Smart TV – OLED65C24LA | LG Suomi

Muodosta yhteys suosikkisuoratoistopalveluusi ja toista haluamaasi sisältöä. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Alla olevassa tuotteen yleiskuvauksessa käytetyt kuvat on tarkoitettu vain esittelykäyttöön. ThinQ AI. AVForums move. Koska meidän televisioissamme käytetään itsevalaisevia pikseleitä, kuva on miellyttävämpi silmille pitkään katsottaessa. Minun Telia.