Lg Oled Tv 55 Bluetooth

Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:. Hollywoodin väriosaaminen suoraan televisiossasi. Television lisä- ja asennuspalvelut Tälle televisiolle on mahdollista tilata kotiinkuljetus, asennus ja vanhan poisvienti. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.

TV Set|LG|48″|OLED/4K/Smart|3840×2160|Wireless LAN|Bluetooth|webOS|OLED48C11LB

Paras kuva ja ääni. LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä aina suosituimmista suoratoistopalveluista peleihin ja musiikkisovelluksiin. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Mitä mieltä ihmiset ovat. Dolbyn edistyksellisen kuva- ja ääniteknologian avulla voit luoda elokuvateatterimaisen tunnelman leffailtaa varten. Alexa sisäänrakennettu, Google Assistant sisäänrakennettuna ei saatavissa joillakin kielillä ja joissakin maissa.

lg oled tv 55 bluetooth

LG 55″ 4K OLED SMART TV (2021) – OLED55B16LA

LG:n OLED-televisiotoiminta varmistaa täydellisen mustan yli 8 miljoonalla itsevalaisevalla kuvapisteellä, jotka voivat ohjata kirkkauttaan erikseen. Katso koko video. Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Hinnat, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Päivitä pelaamisesi uusimmilla ominaisuuksilla. Aika fiksua, vai mitä?

deco v2

Apukirjasto: Kuinka yhdistän bluetooth kuulokkeeni televisiooni? | LG Finland

Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Rekisteröi lg oled tv 55 bluetooth Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon. Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi Universal Serial Bus-liitännän kautta tai halutessasi tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät.

LG TV OLED55A16LA 55´´ 4K VA OLED Musta | Techinn

Dolby Vision on Dolby Laboratoriesin tavaramerkki. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Säästä , Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon. Kaapelinhallinta pitää kaikki liitännät siistissä järjestyksessä, joten olohuoneesi pysyy siistinä ja sotkuttomana.