Liikkuva Taustakuva Iphoneen

Näet askel askeleelta, miten taustakuva video sijoitetaan iPhoneen muutamassa minuutissa ja selitetään interaktiivisella tavalla. Kuinka päivitän tietokoneeni? Hyvä sovellus on se, että elävien taustakuvien luominen kestää vain muutaman sekunnin. Joka tapauksessa tässä artikkelissa En sisällytä mitään näistä sovelluksistajoten voit olla täysin rauhallinen alla esittelemien sovellusten kanssa ainakin silloin, kun julkaisen tämän artikkelin joulukuussa Mikä eyeliner aloittelijoille? Sen sijaan, antaa meille mahdollisuuden käyttää sitä, mitä Apple kutsuu Live Photosiksi. Voit käyttää sovellusta, kuten intoLive-Luo elävät liikkuva taustakuva iphoneenjoka on ilmainen, helppokäyttöinen ja suunniteltu erityisesti sitä varten.

Kuinka laittaa video taustakuvaksi iPhoneen

Jos taustakuvaksi asetettavaa videota ei OLE galleriassa, voit tuoda sen myös toisesta sovelluksesta jaa tiedostoja de iTunes tai Wi-Fikoskettamalla kuvaketta Wi-Fi-kiristimet joka on vasemmassa liikkuva taustakuva iphoneen, valitsemalla kiinnostava vaihtoehto ja noudattamalla sitten näytöllä näkyviä ohjeita. Näet uuden taustakuvasi, kun lukitset iPhonen tai avaat Koti-valikon. Toimituksen Valinta. Jätä vastaus Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Jos sinulla on vanha iPhone ja liikkuva taustakuva iphoneen live-taustakuvan, joka on täysin räätälöity näytön ulottuvuuksiin, tutustu live-taustakuviin iPhone 6s: lle ja 6s Plus: lle. Ensimmäinen asia, joka on pidettävä mielessä, kun yrität laittaa taustakuvavideon iOS: ään, on se se ei Object Linking and Embedding mahdollista.

liikkuva taustakuva iphoneen

Avaa Asetukset iPhonessa

Toimituksen Valinta. En vaihtoehto Kun asetat videon taustakuvaksi iPhoneen, voit harkita videon asettamista, kuten edellisissä riveissä selitin oletusarvoinen live-taustakuva iPhone OS tai yksi tausta dynaaminen. Tässä artikkelissa jaan suosikki taustakuva-sovelluksia kanssasi, kun näytän sinulle 7 parasta live-taustakuva-sovellusta iPhoneen:. Kun olet muunnannut videon Live Photo -sovellukseen tai ottanut animoidun kuvan suoraan iPhonella, voit lopulta asettaa tuloksena olevan kuvan laitteen taustakuvaksi. Valitse kieli — kielitiede. Lataa QR-koodi.

00 pizzajauho

Kuinka laittaa video iPhone-taustakuvaksi Stop ➡️ Lopeta luova ▷ ➡️

Live-taustakuvat, jotka on luotu InLive-sovelluksella, näyttävät hyvältä millä tahansa iPhone-mallilla alkaen iPhone 6: sta uusimpaan liikkuva taustakuva iphoneen XS: ään. Seuraavaksi napsautamme painiketta ottaaksesi kuvan, ja meillä on Live Photo valmiina käytettäväksi taustakuvana. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja verkkosivustoni tähän selaimeen seuraavan kerran, kun kommentoin. Tässä elävät taustakuvat keskittyvät tunteiden näyttämiseen. Voit asettaa taustakuvan Koti-valikkoon, lukitulle näytölle tai molempiin. Vaikka live-taustakuvat näyttävät iPhonesta todella hyvältä, kaikki iPhonet eivät tue niitä. Näet uuden taustakuvasi, kun lukitset iPhonen tai avaat Koti-valikon.

7 Paras live-taustakuva-sovellus iPhoneen

Valitse siksi haluamasi tausta luettelossa olevista ja paina sitten painiketta Impuesto ja valitse, haluatko käyttää lukitusnäytölle, aloitusnäytölle tai molemmille valittua taustakuvaa, valitsemalla vastaavan kohteen avautuvassa valikossa. Näet uuden taustakuvasi, kun lukitset iPhonen tai avaat Koti-valikon. Merkkien enimmäismäärä on Vaikka siellä ei Object Linking and Embedding monia laadukkaita live-taustakuvia, siellä on joitakin, jotka antavat sinulle mahdollisuuden käyttää terveellistä valikoimaa live-taustakuvia. Odotan jo olevan menestyvä, mutta minun on kuitenkin hyödynnettävä sitä Live Photo et voi käyttää videoita sellaisenaan ja että valitettavasti tämä ei Object Linking and Embedding toteutettavissa oleva toiminta vanhemmissa iPhone by -malleissa. Ilmaisessa versiossa kulku voi olla jopa 5 sekuntia.