Lily Hue Philips

Kaakkurinkulma 2 Oulu Ohjaa tarvikkeilla Hallitse ulkotilojen älykkään valaistuksen asetuksia Hue-sovelluksella, äänelläsi tai älykkäillä lisävarusteilla. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Aloituspakkaus sisältää 3 valaisinta ja johdot sekä virtalähteen liitosjohdolla. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. White and Color Ambiance.

Philips Hue Lilly Ambiance

Ajastintoiminnolla voit esimerkiksi lily hue philips, milloin näkyvä valo syttyy, kun saavut kotiin illalla. Halusit sitten hyvän lukuvalon tai romanttisen hetken, Philipsin Hue on täydellinen valinta. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Lue 3 tuotearvostelua Lue 3 tuotearvostelua. Ota Philips Hue -kokemuksesta kaikki hyöty irti ottamalla käyttöön esimerkiksi ajastimia, ilmoituksia ja hälytyksiä. Anna äänikomentoja Amazon Alexalle, Google Assistantille tai Sirille ja anna niiden ohjata ulkovalojasi. Lily hue philips avulla voit kytkeä ulkovalaisimet mukana toimitettuun pienjännitesovittimeen — monimutkaisia johdotuksia ei tarvita.

lily hue philips

Tuote-esittely

Ota Philips Hue -kokemuksesta kaikki hyöty irti ottamalla käyttöön esimerkiksi ajastimia, ilmoituksia ja hälytyksiä. Pituus cm. Tilaa verkosta, nouda 4 tunnin kuluttua tavaratalosta! Mittatiedot Korkeus cm 19,4 Leveys cm 8,4 Pituus cm 7. Ota tilanne haltuun ja valitse oma tunnelmasi.

kettu junasukat

Philips Hue White and colour ambience Lily Ou.. halvin hinta €

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia. Tuotteen laatu. Liitä valaisin tukiasemaan ja kotona ollessa voit säätää valojen valkoisen sävyjä tai tunnelman mukaan ottaa käyttöön jonkin noin 16 miljoonasta erilaisesta väristä. Takaisin sivun alkuun. Vapauta kätesi ääniohjauksella Anna äänikomentoja Amazon Alexalle, Google Assistantille tai Sirille ja anna niiden ohjata ulkovalojasi.

Philips hue Lilly Ambiance Musta | Techinn

Lily- ja Lily XL -kohdevalot on tarkoitettu ulkokäyttöön, ja ne kestävät useimpia sääolosuhteita. Valaisimet voi myös helposti synkronoida musiikin ja elokuvien mukaan. Jotta saat kaiken hyödyn irti tuotteesta suosittelemme hankkimaan erikseen Hue siltan. Himmennystoiminnolla valot ovat päällä juuri sen tehoisina kuin itse haluat Ääniohjaus on mahdollista Apple HomeKitin, Google Assistantin tai Amazon Alexan kautta Hue-ekosysteemi on avoin kehittäjille, ja kehittäjäyhteisö luo sitä varten koko ajan enemmän ja enemmän sovelluksia. Etusivu Valaisimet Ulkovalaisimet Terassivalot ja maavalot.