Logitech C930

Takuu Jos et Object Linking and Embedding täysin tyytyväinen ostokseesi, haluamme korjata asian. Käytön aloittaminen. Loppu logitech c930 Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Korkeus : 7. Rajaa itsesi ja työtilasi täydellisesti laajalla, lävistäjältään 90 asteen kuva-alalla, teräväpiirtoisella automaattitarkennuksella, panoroinnilla, kallistuksella ja nelinkertaisella teräväpiirtozoomauksella. Sat Mar 19 CET

Logitech Webcam C930e

Plug and play -liitäntä Universal Serial Bus-A:lla. Ilmainen vakiotoimitus tilauksiin, joiden arvo on vähintään EUR Syvyys : Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Bluetooth -kuulokemikrofoni, jonka avulla työskentelet missä vain — siinä on poikkeuksellinen äänenlaatu, mikrofonin mykistys varresta logitech c930 ja langaton Qi-latausominaisuus. Tuote on lisätty toivelistalle. Jopa 1.

logitech c930

Tuotetiedot

Kerro, niin korjaamme asian. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Toiset katsoivat myös näitä tuotteita. Kauneus ja terveys. Näytä usein kysytyt kysymykset.

guess naisten takki

Logitech Webcam Ce | Hinta alkaen 91,11 €

Päivitä videoneuvottelut businessluokkaan Ce on edistyksellinen Logitech c930 on sertifioitu Skype for Business- ja Microsoft Teams ® -käyttöön. Katso kaikki kaupat ja hinta. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Enintään nelinkertainen.

Logitech Ce p -yritysverkkokamera laajakuvaobjektiivilla

Koti ja kodinsisustus. Käyttöopas : Kyllä. Valitettavasti Hintaseuranta. Sat Mar 12 CET Logitech CE HD web-kamera. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme.