Logitech G Pro Software Download

Flow tekee myös tietokoneiden välisestä tekstien, kuvien ja tiedostojen siirtämisestä vaivatonta — kopioi yhdellä tietokoneella ja liitä toiseen tietokoneeseen. Näytä usein kysytyt kysymykset. Painomitat Logitech g pro software download : ,0 mm. Tuloksena on ylivoimaisen suorituskykyinen ja tarkka pelihiiri, joka antaa käyttäjälleen voittamiseen tarvittavat työkalut ja itseluottamuksen. Ilmoitusten ja tilan avulla saat laitekohtaista tietoa esimerkiksi pariston lataustasosta, näppäinten taustavalaistuksen tasosta ja Caps Lock -tilasta juuret tarvittaessa. Tuloksena jokainen napsautus on uskomattoman tarkka, Tjöck ja tasainen. Lisäominaisuudet edellyttävät Logitech Gaming Software -peliohjelmistoa, joka on ladattavissa osoitteessa logitechG.

Logitech G G433 Setup Manual page 34

Tarkin pelitunnistimemme. Lataa muiden pelaajien, peliammattilaisten ja suosittujen striimaajien profiileja. Pelivarusteillasi otat OBS Studion haltuusi ja suoratoistat nopeammin ja saumattomammin. Kahden tai kolmen tietokoneen käyttö yhtä aikaa onnistuu helposti Logitechin Flow-tekniikan avulla. Määritä kuulokkeisiin asennetut G-näppäimet nopeampaa ja tarkempaa peliä varten. Langaton PRO perustuu Logitechin yli 35 vuoden kokemukseen hiirten suunnittelussa, valmistamisessa ja testaamisessa.

logitech g pro software download

Kuulokkeet ja kovaääniset

Pyydä tukea. Logitech G HUB tarjoaa yhden portaalin, jolla optimoit ja mukautat kaikki tuetut Logitech G -laitteet: hiiri, näppäimistöt, kuulokemikrofonit, kovaääniset ja verkkokamerat. PRO-sarjan laitteet on suunniteltu ammattipelaajien käyttöön. Langaton PRO perustuu Logitechin yli 35 vuoden kokemukseen hiirten suunnittelussa, valmistamisessa ja testaamisessa. Hiiren johto saa aikaan kitkaa ja häiriöitä, joille ei OLE sijaa ammattimaisessa e-urheilussa. Ilmoitusten ja tilan avulla saat laitekohtaista tietoa esimerkiksi pariston lataustasosta, näppäinten taustavalaistuksen tasosta ja Caps Lock -tilasta juuret tarvittaessa.

ax 2584.100

Langaton Logitech G PRO -pelihiiri e-urheilun ammattilaisille

Tuloksena jokainen napsautus on uskomattoman tarkka, Tiukka ja tasainen. Edistyksellinen litiumpolymeeriakku on huippukevyt ja kestää uskomattoman pitkään, mikä takaa vaivattoman langattoman pelikokemuksen. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Suunniteltu ammattilaisten kanssa, valmistettu voittamaan. Logitech Options on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka parantaa Logitechin hiirten, näppäimistöjen ja kosketusalustojen käyttökokemusta. Monipuolisissa laitteissa voidaan säätää muun muassa vierityspyörää ja osoittimen nopeutta Hiiripainikkeiden mukauttaminen on käytettävissä vain Windows- ja Mac OS X-laitteilla, F-näppäinten mukauttaminen on käytettävissä vain Windows-laitteilla. Tekniset tiedot.

Edistyksellinen Logitech G HUB -peliohjelmisto, RGB- ja peliprofiilit

Tämä innovatiivinen, koko matkalta langaton tekniikka murtaa viiveiden, yhteysongelmien ja virrankäytön asettamat rajoitteet ja tuottaa vakaan viiveettömän yhteyden yhden ms:n päivitysnopeudella — ilman johtoja. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. Enää ei tarvitse asentaa erityisiä ohjelmistoja tai määrittää asetuksia uudelleen. Logitech Options on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka parantaa Logitechin hiirten, näppäimistöjen ja kosketusalustojen käyttökokemusta. Pakkauksen sisältö.