Logitech G815 Keyboard Software

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Valinta on sinun. Kytke hiiri tai ladattava laite, jolloin et menetä hetkeäkään vastustajaa kukistaessasi. Logitech G HUB. Näppäimistön mediasäätimet ovat sormiesi ulottuvilla. Esittely Lisätiedot Hintapuntari.

G815 Mekaaninen LIGHTSYNC-pelinäppäimistö RGB-värivaloin

Tee Gnäppäimistöstä tietokoneen komentokeskus. Näppäimistö edustaa ehdottomasti uuden sukupolven mekaanisia pelinäppäimistöjä. Logitech G ominaisuudet: Yhteispohjoismainen näppäinasettelu – logitech g815 keyboard software löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Logitech G HUB -ohjelmistolla varusteiden ja pelien hallinta on ennennäkemättömän helppoa. Kytkimiä on kolmea eri tyyppiä: GL Clicky — kuuluvat napsautukset ja kosketuspalaute GL Tactile — kosketuspalautetta kevyellä naksahduksella GL Linear — täysin tasaiset painallukset Lisätietoja mekaanisista kytkinvaihtoehdoista.

logitech g815 keyboard software

Tuote-esittely

Näytä usein kysytyt kysymykset. Täysi kirjo. Lisää ostoskoriin. Lisäasetukset edellyttävät Logitech Gaming Software -ohjelmistoa, joka on ladattavista osoitteesta logitechg. Näin keräämme tuotearvosteluja. Voit valita seitsemästä valmiista animaatiosta, kun painat kirkkauden lisäyspainikkeita numeroilla 1—7.

kolmion pinta ala

Logitech G ORION SPECTRUM Bedienungsanleitung (Seite 44 von ) | ManualsLib

Pelien mukaan. Logitech G HUB -ohjelmistolla varusteiden ja pelien hallinta on ennennäkemättömän helppoa. Luo omaperäinen suunnittelu ja juhlista täten lempipeliäsi. Tekniset tiedot. LIGHTSYNC väläyttää valoja esimerkiksi pelissä tapahtuvien räjähdysten, lähestyvien vihollisten, saatujen iskujen, parantumisen ja uusien maailmojen mukaan.

Logitech G Lightsync – ohjelmoitava RGB-valaistus peleille

PC-johdon pituus : 1,8 m. Tuotekuva on viitteellinen. Äänen visualisoinnin tehoste tekee näppäimistön, kuulokemikrofonin ja kaiuttimiesi musiikistasi elävän. Logitech G ominaisuudet: Yhteispohjoismainen näppäinasettelu – näppäimistöstä löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Liitä useampi laite tai syötä niihin virtaa, mikä helpottaa ja nopeuttaa käyttöä.