Logitech H570 Mono

Stereo: Yhden korvan malli: Lisäksi kuulokemikrofonissa on säädettävä, pehmustettu pantaosa ja ensiluokkainen vaihdettava keinonahkainen korvatyyny, joka parantaa käyttömukavuutta. Microsoft Lync -optimoitu, Cisco-yhteensopiva, Skype-sertifioitu Headset takaa saumattoman yhteensopivuuden useimpien keskitettyjen logitech h570 mono sekä tietokone- ja käyttöjärjestelmien kanssa. Sivu: 1. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille.

Logitech H570e Mono -kuulokemikrofoni yrityskäyttöön

Korvan päällä. The Logitech Universal Serial Bus orded Mono Headset He delivers enterprise-quality audio at an affordable price for crystal-clear communication and longwearing logitech h570 mono. Yhteysteknologia Langallinen. Mitä Logitech He painaa? Kerro, niin korjaamme asian. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Ei tuloksia.

logitech h570 mono

Tuote-esittelyjärjestelmä

Mitä Logitech He painaa? Nouto myymälästä Arvioitu toimitusaika: Alin hinta. Akustisen kaiun poistaminen, melua vaimentava mikrofoni ja digitaalinen signaalikäsittely ehkäisevät epätoivottuja ääniä, joten keskustelut käydään selkeällä ja laadukkaalla äänellä. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Siirry Tuotteet. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet.

avotuli paistinpannu

Logitech Universal Serial Bus Headset He () yrityksille | Atea eShop

Valitse He Mono tai He Stereo yhdellä tai kahdella kaiuttimella. Logitech G käyttöohje 90 sivua. Salasana Salasana unohtunut? Tuotemerkki Logitech. Mariehamn: 0 kpl Arvioitu toimitus: Siirry Jalosteet. Jätä takuuvaatimus.

Logitech He -Universal Serial Bus-kuulokemikrofoni ja melua vaimentava mikrofoni

Tuotemerkki Logitech. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Jyväskylä: 0 kpl Arvioitu toimitus: Arvostelu Nouto myymälästä Arvioitu toimitusaika: Voit ohjata puhelua vastaus- ja lopetuspainikkeella sekä äänenvoimakkuuden viritys (tietotekniikka)- ja mykistyspainikkeilla. Product Information provided by the Manufacturer.