Logitech Mk710 Wireless

MK Performance. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Voit työskennellä langattomasti jopa 10 metrin säteellä Langaton kantama vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla. Näppäimistö- ja hiiri -pakkaus.

Logitech MK710 -näppäimistö ja hiiri

Veikon Kone. Langaton kantama : 10 m Langattoman yhteyden kantama vaihtelee käytön ja käyttöolosuhteiden mukaan. Täysikokoinen näppäimistö täysin ominaisuuksin: siinä on nestekidenäyttö, numeronäppäimistö ja rannetuki, jotta voit olla mahdollisimman tehokas ja tuntea samalla olosi mukavaksi. Wireless Desktop MK Toimitusaika Valinnainen ohjelmisto Logitech Options.

logitech mk710 wireless

MK710 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo

Instax Mini Film. Vastaanotinta ei tarvitse irrottaa liikkuessa, joten vastaanottimen särkymisestä tai katoamisesta ei tarvitse kantaa huolta. Yhdistelmä vastaa laatuvaatimuksia, joiden ansiosta Logitech tunnetaan johtavana hiirten ja näppäimistöjen valmistajana Perustuu riippumattomiin Logitechin hiirten ja näppäimistöjen myyntitietoihin yksikköinä , jotka on koottu tärkeimmiltä maailmanlaajuisilta markkinoilta, mukaan lukien Kanadasta, Kiinasta, Ranskasta, Saksasta, Indonesiasta, Koreasta, Venäjältä, Ruotsista, Taiwanista, Turkista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista heinäkuu — heinäkuu Langaton USB-Unifying. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Tekniset tiedot. Kirjoitustuntuma näppäimistö.

boston sohva

Logitech Wireless Desktop MK näppäimistö & hiiri, hinta 89 €

Product Information provided by the Manufacturer. Logitech Wireless Desktop MK yhdistää käyttömukavuuden ja tuottavuuden. Kolmen vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Toimitusaika 11 päivää. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun.

Logitech Wireless Desktop MK, halvin hinta 89€

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Liikkuminen ja ulkoilu. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti.