Logitech Mouse Pro

Hiiren johto saa aikaan kitkaa ja häiriöitä, joille ei OLE sijaa ammattimaisessa e-urheilussa. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Pakkauksen sisältö. Painomitat Korkeus : ,0 mm. PRO-hiirtä voidaan mukauttaa noin 16,8 miljoonalla värillä.

PRO Gaming Mouse pelihiiri

Jos jonkin tuotteen hinta logitech mouse pro merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Apu ja tuki. Uusimman sisäisen tukirakenteen ansiosta hiiri painaa vain hämmästyttävät 80 grammaa. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Langaton PRO-hiiri on varustettu uusimmalla ykköspainiketekniikalla.

logitech mouse pro

Hinta- ja tuotetiedot

Langaton PRO perustuu Logitechin yli 35 vuoden kokemukseen hiirten suunnittelussa, valmistamisessa ja testaamisessa. Hiiren johto saa aikaan kitkaa ja häiriöitä, joille ei OLE sijaa ammattimaisessa e-urheilussa. Kaikki mitä ammattilaiset tarvitsevat. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Logitech G Pro Wireless on ammattitason langaton pelihiiri, joka on suunniteltu yhteistyössä yli 50 ammattipelaajan kanssa.

juhlamekko marimekko

Logitech G Pro -pelihiiri ja HERO 25K -tunnistin e-urheiluun

Se on suunniteltu kestämään e-urheilun ammattilaisten harjoittelua ja turnauskäyttöä. Päivitetty Xbox Series X, pelikonsoli. Irrotettavien vasemman ja oikean puolen painikkeiden ansiosta langaton PRO on logitech mouse pro molempikätinen hiiri ja ammattipelaajat voivat valita, montako sivupainiketta he haluavat — vaihtoehtoja on nollasta neljään. PRO-sarjan laitteet on suunniteltu ammattipelaajien käyttöön. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. HERO-tunnistimella varustettu pelihiiri tarjoaa uskomattoman nopeuden ja tarkkuuden, joita voittoon tarvitaan.

Langaton Logitech G PRO -pelihiiri e-urheilun ammattilaisille

Kaikki tämä voidaan ohjelmoida G HUB-ohjelmistolla. Sony WHXM4, kuulokkeet. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Alin hinta. Mekaaninen painikkeiden jousitusjärjestelmä. HERO 25K kuluttaa myös 10 kertaa vähemmän virtaa verrattuna edeltäjiinsä, kuten PMWtunnistimeen, mikä mahdollistaa kevyemmän akun ja pidemmän akun keston.