Lotus Wc-paperi

Pakkauskoot 4 8 16 18 24 Moi, Sivustollamme käytetään evästeitä. Lotus wc-ensiöpaperi Smart Osta nyt Lue lisää. Skip to the beginning of the images gallery. Rekisteröidy Tokmanni Klubiin. Askartele itse tehty joulukalenteri lapsille.

Wc-paperit

Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu, pH-neutraali iholle eikä sisällä alkoholia. Sinulla on seuraava t voimassa oleva t alennuskoodi t. Nouda ja palauta kaikissa Tokmannin myymälöissä! Laadukkaisiin tuotteisiimme kuuluu myös Lotus Kostea wc-paperi. Ale-hintaisia tuotteita ei OLE mahdollista varata. Valitse koko nähdäksesi myymäläsaatavuus. Lopputuloksena lotus wc-paperi puhdas ja raikas tunne.

lotus wc-paperi

Tutustu myös näihin tuotteisiin

Lotus Luonnonystävän Osta nyt Lue lisää. Suoli toimimaan: miten ulostaa oikein ja mikä auttaa kovaan vatsaan. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Osta nyt. Samankaltaisia tuotteita. Uutiskirje sisältää tietoa tuotteistamme, kampanjoistamme.

garmin vívoactive 3s

Lotus Kostea wc-paperi Pure 42 kpl

Pakkauskoko 32 rullaa. Mikä avuksi ripuliin: neljä kotikonstia, jotka tuovat helpotusta ripuliin. Imukykyinen ja vahva Lotus Soft Embo takaa täydellisen puhtauden. Olen lukenut ja ymmärtänyt henkilötietojen käyttöä koskevat tiedot ja hyväksyn käyttöehdot. Lotus kostea wc-ensiöpaperi on valmistettu biohajoavasta materiaalista, lotus wc-ensiöpaperi tavallinen wc-paperi. Laadukkaisiin tuotteisiimme kuuluu myös Lotus Kostea wc-ensiöpaperi.

LOTUS Soft Embo wc-paperi 32 rll | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Lotus kostea wc-paperi on täydellinen tuote käytettäväksi yhdessä kuivan wc-paperin kanssa. Ominaisuudet: – 3 paperikerrosta. Korkealaatuista ja luotettavaa Lotus Soft Embo -wc-paperia on valmistettu Nokian paperitehtaalla jo yli 40 vuotta. Tuotenro Jaamme myös kiinnostavia vinkkejä ja ohjeita. Osta jalosteet täältä:. Lotus Smart Osta nyt Lue lisää.