Lounas Ainoa Tapiola

Kermainen lohikeitto l g. Pinaatti-fetapiirakkaa a, l. Tofu Chilli Spicy Hot 9. Nyhtökaurataco mangosalsalla, avocadocremellä ja pikkelöidyllä sipulilla m. Tiistai Vieraile Fazerilassa.

Lounas Espoo, Tapiola

Deliberi Hansakortteli. Aukioloajat toistaiseksi ma-pe Mango chicken 9. Comment on Facebook Mukavaa ja antoisaa virkistyspäivää. Päivän Erikois-Rapu Butter Masala Viinilistallamme on pääasiassa eurooppalaisia viinejä, mutta mukana myös harvinaisuuksia.

lounas ainoa tapiola

Ruokalista – Momotoko Ainoa

Härkislasagnea ka, l vs, pa. Lasagne sivusalaatilla l. Swaippaamalla oikealle löydät alkoholittomiin drinkkeihin sopivan raparperiliemen reseptin. Malai kofta 9. Tofu Chilli Spicy Hot 9.

apteekin akne tuotteet

Fazer Café AINOA, Espoo – Fazer

Ruokaisa, oman makusi mukaan koottava salaatti lounashinta sis. Täyteläistä mustajuurisosekeittoa a, g l veg rucolaa Pinaatti-fetapiirakkaa a, l Pahdettua broileria ja harissalla maustettuja kasviksia a, l m g Jauhelihamureketta ja haudutettua sipulia a, l g Kermaista pippurikastiketta a, l g Seesampaahdettuja perunoita a, l m g veg Riisiä g l lounas ainoa tapiola veg Lettuja, hilloa ja kermavaahtoa a, l. Rapu Chilli Spicy Hot 9. Noutoannoksia ei tarvitse varata etukäteen. Kalkkunaa makeassa tomaatti-paprikakastikkeessa ja papu-riisiä g m.

Lounas Espoo, Tapiola

Töihin meille. Wokattuja kasviksia ja quornia ja sweet chili -kastiketta g m. Kahviot ja leipomot Fazer Café. Pitakebab, harissa-tomaattikastiketta ja ranskalaisia g Wokattuja kasviksia ja quornia ja sweet chili -kastiketta g m Herkkusienikeittoa l Ananasrahkaa g vl Kilosalaattibaari. Shahi Paneer 9. Suositut sushibowlimme täydentävät lounasvalikoimaa, niissä on erilaisia täyteitä jokaisen makuun. Kana nugetteja ja aurajuusto-majoneesi m ka, l.