Luhta Nilkkurit

Väri : Ruskea. Liity Vertaa. Mikäli pidät klassisesta urheilumuodista, tutustu myös muiden luhta nilkkurit valikoimiin. Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea Öljyä hylkivä ja liukastelua ehkäisevä A. Puma Rebound JOY Fur luhta nilkkurit sisäpuolella on tekoturkista, joka pitää alaraajat mukavan lämpiminä, kun ulkona on kylmä. Olipa sinulla etsinnöissä sitten säänkestävä Luhta-talvitakki tai tyylikkäät Luhta-ulkoiluhousut, Intersportista löydät aina ajankohtaisimmat mallit kuhunkin käyttökäyttötarkoitukseen. Brändin valikoima keskittyy pitkälti naisten vaatteisiin ja asusteisiin, mutta Luhta-vaatteita on saatavilla myös miehille ja lapsille.

Nilkkurit, koko 37

Alkujaan hiihtoon suunnitelluista vaatteista tunnetuksi tullut Luhta tunnetaan erityisesti korkealaatuisten ja kestävien teknisten materiaalien luhta nilkkurit osaajana. Selaa osastoja. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Brändin design on yksinkertaisen tyylikästä, minkä vuoksi Luhdan vaatteita on helppo yhdistellä mihin tahansa asukokonaisuuteen. Toivelista luotu.

luhta nilkkurit

suosikkimme merkiltä Luhta

Soittimet ja musiikki. Kritiikit: Luhta. Olipa sinulla etsinnöissä sitten säänkestävä Luhta-talvitakki tai tyylikkäät Luhta-ulkoiluhousut, Intersportista löydät aina ajankohtaisimmat mallit kuhunkin käyttökäyttötarkoitukseen. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea Öljyä hylkivä ja liukastelua ehkäisevä A. Valitse Väri:.

leet pelituolit

Luhta | Vähänkäytetty

Tallenna Peruuta. Näytä kaikki Luhta tuotteet. Puhelimet ja tarvikkeet. Toivelista luotu. Back to school. Verkkokaupan maksutavat:.

Naisten kengät | rieker-shop

Kysy tuotteesta. Luhta 4. Lisää ostoskoriin. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Niin rentoon citytyyliin, ulkoiluun, lasketteluun kuin hiihtoonkin suunnatut Luhta-takit on varusteltu säänkestävällä pintamateriaalilla, lämmittävällä vuorikankaalla sekä loistavilla teknisillä yksityiskohdilla, jotka tekevät takista entistäkin toimivamman. Tallenna Peruuta. Tärkeimmät tiedot.