Luoto Mekko Nanso

Ei OLE pellavan voittanutta. Larsmo on minun suosikkini sinulle, itselleni ottaisin tuon mustan Polkka-mekon. Oi, tuollainen vaalea Kippari-mekko olisi upea kesään! Product Comparison. Ei saatavilla verkkokaupasta. Tykkään pallo- ja kipparimekoista eniten.

Nanso Larsmo pellavamekko, koko 40

Punainen oli paras sinun päälläsi ja punaisen ottaisin myös itse, ihana väri ja kesäinen malli! Luoto-mekon stailaus on ihastuttava, pinkki ja punainen sopii yhteen yllättävän hyvin! Itselle kippari mekko kerman värisenä hyviä kaikki mekot. Luoto mekko nanso Kirkkokatu 22 Kajaani asutarmode gmail. Raidallisesta mekosta tykkäsin eniten sinulla, mutta itselleni valitsisin Polkka-mekon mustana.

luoto mekko nanso

Related posts

Nanso on kyllä mielestäni muuttunut tyylikkäämmäksi ja nuorekkaammaksi viime vuosina, hyvä niin! Valitsisin polkkadots-mekon, se näyttää myös sulla parhaalta! Se näyttää tosi hyvältä kuvissa ja sen myös itse valitsisin. Harmi, tämä tuote on poistunut valikoimastamme. Siksi ehkä pidin niistä eniten myös sinun päälläsi. Tyyni-mekko on ehdoton lempparini!

honor x 9 panssarilasi

Mekko, Luoto | asutar

Kiitos varauksestasi. Samoin myös tyyleistä tyyni-mekko ja myös polka! Ihania upeita stailauksia! Keittiö Kattilat ja pannut Ruoanvalmistusastiat Keittiöveitset ja sakset Kauhat ja ottimet Keittiön tarvikkeet. Suosikkimekkoni on ehdottomasti musta Tyyni ja sen valitsisin itsellenikin, jos Luoto mekko nanso suosii. Punainen Luoto-mekko pinkkien mausteiden kera taas on makuuni juuret sopiva esimerkki pienestä leikkisyydestä ja modernista väriyhdistelmästä. Jätä ilmoitus Viestit Kirjaudu sisään.

Keväistä Nansoa & 4 erilaista mekkotyyliä – Pupulandia : Pupulandia

Kippari-mekko omaksi! Mikä oman ja muidenkin päivän piristäjä! Larsmo mekko on tosi kauniin mallinen. Keittiö Kattilat ja pannut Ruoanvalmistusastiat Keittiöveitset ja sakset Kauhat ja ottimet Keittiön tarvikkeet. C 1 month No description cookies. Voi apua, miten upeita kaikki! Emotion Helsinki Tripla.