Lysol Puhdistusaine

Sivukartta Käyttöehdot Evästeitä yksityisyyden suojaa koskeva praxis. Tuote on lisätty toivelistalle. Koronavirus: Tietoa viruksesta ja hyödyllisiä neuvoja. Kun pyykkiä pestään alhaisissa lämpötiloissa, bakteerisolut ja virukset — biologia saattavat henkiin ja siirtyä muihin vaatteisiin. Sinulla on seuraava t lysol puhdistusaine oleminen t alennuskoodi t.

Lysol Home

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Käytä silmiensuojainta. Lysol Home. Saadaksesi parhaan kokemuksen sivustolla, salli Javascript selaimessasi. Kaikki myymälät. Monikäyttöinen keittiön ja kylpyhuoneen puhdistusaine Tappaa flunssa- ja influenssaviruksia, myös COVIDvirukset, ja puhdistaa kotisi.

lysol puhdistusaine

Saatavilla: 720ml & 1.2l

Tappamalla bakteereita tuote neutraloi hajuja sekä jättää jälkeensä raikkaan puhtaiden lakanoiden tuoksun Lysol Desinfiointispray sopii sadoille erilaisille pinnoille. Lisää ostoskoriin. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta. Kun pyykkiä pestään alhaisissa lämpötiloissa, bakteerit ja virukset saattavat henkiin ja siirtyä muihin vaatteisiin. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Fortsätt att skölja.

chevrolet caprice classic 1992

Lysol Pyykin desinfiointiaine | Lysol Suomi

Kuten muitakin tuotteita, desinfiointiaineitamme ja hygieniatuotteitamme tulee käyttää ainoastaan niiden varsinaiseen käyttötarkoitukseen ja käyttöohjeiden mukaisesti. Pakkauskoko ml. Yrityksen tiedot. Liottaminen: lisää 1 korkillinen 60 lysol puhdistusaine 2,5 litraan vettä 20 °C ja liota 10 minuuttia. Ennen käyttöä lue etiketti ja tuotetiedot.

Puhdistusspray Lysol ml desinfioiva |

Missiomme Tuotteemme Suojele desinfioimalla Kodin puhdistusvinkkejä Ota yhteyttä. Tilaa uutiskirje. Tvätta händer grundligt efter användning. February Flunssa ja hengitystieinfektiot Yksinkertaisia keinoja, joiden avulla perheesi voi suojautua bakteereilta ja viruksista. Lisää 2 korkillista ml pesukoneen huuhteluainelokeroon pesuaineen lisäksi.