Maaria Sukat Ohje

Helppo, mutta mun ainaki tarvi seurata aika tiiviisti :- Minä oon maaria sukat ohje ystävä. Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin. Onpa tosi nätit sukat, pitääpä laittaa ohje muistiin. Intohimona villasukat ja värikkäät langat. Sama mulla. Mulla on just samat puikoilla harmaana, mutta on nää hempeen suloset tälleen vaaleanpunaisena! Henna Jokio Iloinen ja rempseä neuloja Lappeenrannasta.

Tunnisteet villasukat neulominen koneneulonta ohje yhteistyö virkkaaminen huovutettu arvonta huopatossut kirjat happypotamus. Tosi nätit! Maariat-sukkien ohje löytyy Ravelrystä. Sekoilin kuvion kanssa ja sitten totesin, että tuo 12s per puikko on miun käsialalle noilla maaria sukat ohje vähän löysä. Ehkä kumminkin kehtaan antaa nämä ystävälleni Maarialle – joita varten halusin nämä tehdä.

maaria sukat ohje

Seuraa miuta

Helppo, mutta mun ainaki tarvi seurata aika tiiviisti :- Ego oon paperiversioiden ystävä. Mullakin Maariat olleet pitkään työlistalla mutta en OLE vielä saanut aikaiseksi! Unknown En vaan näytä niitä teille, ennen ku saan luvan. Sama mulla.

candy pesukone 6 kg

Ravelry: Maariat pattern by Niina Laitinen

Koska olen laiska niin jätin purkamatta ja tein loppuun. Lähettänyt Satu klo Lataa lisää Todella kauniit sukat olet tehnyt. Eini 02 heinäkuuta,

Omin pikku kätösin : Helmikuun Sukkakalenterin Sukat = Maariat

Suosituimmat nyt. Lataa lisää Ja Kauniit Maariat nuo ovat! Tilaa: Lähetä kommentteja Atom. Eli niin kuin nykyisin teen, niin lataan ne kännykän muistiin, siitä on helppo katsoa ohjetta tarpeen mukaan :.