Mac Air Apple 2020

Kevyt mutta kestävä paketti on täynnä tehoa: täysin uudistettu M1-siru ja koko päivän kestävän akun ansiosta saat jopa 18 tuntia käyttöaikaa, joten voit huoletta unohtaa laturin kotiin ja hoitaa koko mac air apple 2020 tehtävät rauhassa. Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Värit ovat eloisammat kuin koskaan. Määritä kokoonpano tarpeidesi mukaan. Yksityisyyden suojaamiseksi tämä data prosessoidaan laitteella salaman­nopeasti. SSD-tallennus­tila tarkoittaa sitä tilaa, joka MacBook Airissa on dokumenteillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedostoillesi.

Valitse sinulle sopiva MacBook Air.

Retina-näyttö – Elämän värit. Muistia voidaan valita jopa 24 Gt 8 Gt enemmän verrattuna M1:eenjolloin moni­ajo on sujuvampaa, ja suurten tiedostojen käsittely käy helpommin. Väri Kulta. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvan, ostaa mac air apple 2020 tai käyttää esimerkiksi suojattuja dokument­teja tai järjestelmäasetuksia. Elisa Kirja. Kolme sisäistä mikrofonia varmistavat, että tulet kuulluksi, olitpa sitten puhelussa, sanelemassa muistiin­panoa tai tiedustelemassa Siriltä säätietoja.

mac air apple 2020

Mikä Mac sopii sinulle?

MacBook Airin tehokkuuden ytimessä on alan johtava M1-siru. M1-siru mahdollistaa jopa 16 Gt:n super­nopean yhteis­muistin. Lisäksi lasi ulottuu aivan rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse upeaa näkymääsi. Korkeus mm : M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille.

asus h110 mini itx

Apple MacBook Air () M1 | Elisa Yrityksille

Neural Engine mahdollistaa jopa 9 kertaa nopeamman koneoppimisen. Näytä kaikki. Apple Macbook tietokoneille. Pyydä apua Siriltä, vaihda näppäimistön kieltä, vastaa osuvalla emojilla ja etsi dokument­teja Spotlightin avulla. Teksti on terävää ja selkeää.

MacBook Air – Apple (FI)

Määritä kokoonpano tarpeidesi mukaan. Tallennustilan tyyppi: SSD. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. Turvallinen käynnistys ja ajonaikaiset suojaus­ominaisuudet varmistavat Mac OS X:n ajonaikaisen suojauksen ja sen, että käynnistettäessä latautuvat vain Applen luottamat ohjelmistot, ja aktivointilukitus taas auttaa suojaamaan Macia, jos se katoaa tai varastetaan. Ne kun mukautuvat vallitseviin olosuhteisiin.