Mac Book Pro 16 Apple

Vakioidut tehdasmuokatut kokoonpanot sisältävät suosittuja, vain erikoistilauksesta saatavilla olevia komponentteja. Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Jopa 11x nopeampi koneoppiminen 3. Voit perua luvan koska tahansa. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Valitse uusi MacBook Prosi.

Ei tehoja ilman tehokkuutta. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Virallinen tuotenimi 16 tuuman MacBook Pro. ProMotion on nyt ensimmäistä kertaa Macissa. Sivustollamme olevan materiaalin kopiointi ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa.

mac book pro 16 apple

Huippu­tehoa huippu­ammattilaisille.

Yritys Myymälät, yhteystiedot ja aukioloajat Ota yhteyttä Työpaikat. Jos näytöt mitataan suorakaiteina, niiden lävistäjät ovat 14,2 tuumaa ja 16,2 tuumaa näyttöalueen koko on pienempi. Voit perua luvan koska tahansa. Lähettämiäsi tietoja käytetään saatavuus­ilmoituksen lähettämiseen. Tilaa saatavuusilmoitus.

arabia pop kuppi

Apple MacBook Pro 16 M1 Gt 16Gt näytönohjain – Elisa – Elektroninen kauppa

Merkitse Sopimaton. Jos näytöt mitataan suorakaiteina, niiden lävistäjät ovat 14,2 tuumaa ja 16,2 tuumaa näyttöalueen koko on pienempi. Mikäli huomaat tilauksessa virheen tai haluat peruuttaa tilauksen ennen kuin olet vastaanottanut tuotetta, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä Tectorille. Asiakaspalvelu ja tuki. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella Object Linking and Embedding palauttaminen- tai vaihto-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Osta 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Järjettömämmän nopea. Suodata tuotteita. Applen sirujen tehokkuuden ansiosta tuuletinten ei tarvitse kytkeytyä lainkaan monia päivittäisiä tehtäviä hoitaessasi. Yhdellä latauksella voit kääntää jopa neljä kertaa enemmän koodia Xcodessa 19 tai editoida kuvia jopa kaksi kertaa pidempään Lightroom Classicissa Se tarjoaa myös vaikuttavaa vauhtia ja suorituskykyä, jotka huomaat käynnistäessäsi Macin, avatessasi appeja tai selatessasi kuvia. Kameran laajempi kenno ja suurempi tehokkaiden pikselien määrä merkitsevät kaksi kertaa parempaa suoritus­kykyä hämärässä. Hyväksyn toimitus-, palauttaminen- ja peruutusehdot.