Mac Book Pro M1 2021

Katso tähti­harmaa 14 tuuman MacBook Pro lisätyssä todelli­suudessa. Ja ketterä. Lisäksi siinä on erillinen Media Engine dekoodaukselle ja kaksi koodaukselle, mikä merkitsee jopa kaksi kertaa nopeampaa videoiden koodausta, sekä kaksi ProRes-kiihdytintä entistä tehokkaam­paan useamman virran käsittelyyn. Nopeampi reaaliaikainen 3D-suorituskyky Muut yrityspalvelut.

MacBook Pro 14″ 2021 Apple M1 Pro 1TB

Suunni­teltu maa­palloa ajatellen. Tila­ääni ja dynaaminen pään seurantaa käytet­täessä AirPodeja 3. Näytön aktiivinen alue on laajennettu äärimmilleen. Se on tuntumaltaan samanlainen kuin ammattilaisten suosimat mekaaniset näppäimistöt. Elisa Viihde. Sen graafinen suoritus­kyky ja muisti­väylän nopeus ovat tuplasti suuremmat kuin M1 Pron.

mac book pro m1 2021

Huippu­tehoa huippu­ammattilaisille.

Anna palaa. Jatka ostoksia. Ostoskori on tyhjä. Hardware-accelerated H. ProMotion tekee työskentelystä sujuvaa ja herkkää pienemmällä virrankulutuksella.

16 gb micro sd

MacBook Pro 14″ Apple M1 Pro 1TB

Näytön­ohjaimen suoritus­kyky. Kurkista M1 Pron ja M1 Maxin sisälle. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Applen sirujen tehokkuuden ansiosta tuuletinten ei tarvitse kytkeytyä lainkaan monia päivittäisiä tehtäviä hoitaessasi. Nopeampi 4K-mallinnus Paremmat kytkökset kuin koskaan.

Apple MacBook Pro 16” M1 Pro () 1 Tt Tähtiharmaa | Telia

Muut yrityspalvelut. Kunnianhimoisimmatkin ja kehittyneimmätkin projektisi sujuu vaivatta ytimisen prosessorin, ytimisen näytönohjaimen sekä Neural Enginen ansiosta. Tutustu Mac-lisä­varusteisiin. ProMotion on nyt ensimmäistä kertaa Macissa. Näytön aktiivinen alue on laajennettu äärimmilleen. Yritysten OmaElisa. Toimisto