Macbook Air 13 M1 Review

Vaikka Apple on tehnyt mielenkiintoisia muutoksia komponenttien ja käyttöjärjestelmän osalta, design itsessään on jätetty entiselleen. Kallis, mutta hyvä. Vaihtoehtoinen MacBook Air M1, tarjoaa lähes vastaavan suorituskyvyn selvästi huokeampaan hintaan. Nämä rohkeat väitteet, jotka Apple esitti M1: stä? Tämä on sekä hyvä että huono asia. Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm juoksi sujuvasti 37 kuvaa sekunnissa x resoluutiolla ja grafiikka asetettu keskikokoiseksi.

MacBook Air ja M1-arvostelu: Lähes täydellinen kannettava tietokone

Muotoilun osalta uusi malli näyttää identtiseltä kaikkien kolmen aiemman mallin kanssa. Ylipäätään jo se, että vanhoja sovelluksia voi pyörittää sulavasti uudella MacBook Airilla on jo vakuuttavaa. Hinnan osalta Apple on mielestämme löytänyt täydellisen hintapisteen uudelle macbook air 13 m1 review. Tämä ei pidä paikkaansa MacBook Airissa kannen loven ansiosta, jonka avulla voit nostaa kannen ylös yhdellä sormella. MacBook Pro 13″ M1, on Applen kiinnostavimpia tuotoksia pitkään aikaan. Puhu uuden elämän hengittämisestä kannettavaan tietokoneeseen.

macbook air 13 m1 review

Pika-arvio

Se näyttää ja tuntuu hyvinkin tutulta aiempia malleja käyttäneille. Tämä sopii erin­omaisesti vähäisen viiveen kone­oppimisen tehtäviin, joissa ei edellytetä Neural Enginen valtavaa tehoa. Läppärin eka kertaa eläissään ostavalle voisi antaa koosteisena kirjalliset ohjeistot kuinka usein lataukseen, riittääkö että kansi kiinni vai pitääkö erikseen sammuttaa joka kerta yöksi? Se on minimalistinen design, jolla Apple on käyttänyt suurta vaikutusta, ja olen siitä kaikesta. Retina-näyttö: elämän värit elämää suurempina Kuvista tulee aivan uudella tavalla yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia loistavalla 13,3 tuuman Retina-näytöllä, jonka tarkkuus on x pikseliä. MacBook Air in M1 on vaikuttava kolmella pääalueella: ensinnäkin sen muotoilulla, viimeistelyllä ja ergonomialla; toiseksi sen pelkkä suorituskyky kevyelle kannettavalle tietokoneelle; kolmanneksi, sen vastinetta rahalle, kun otetaan huomioon nämä kaksi muuta asiaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että MacBook Airin uusi tuuletiton design voi aiheuttaa ongelmia raskaammassa ja pitkäaikaisemmassa käytössä.

apple 87w

Arvostelussa Apple MacBook Air (M1, ) | TechRadar

Akun kesto on vaikuttava 15 tuntia langatonta Internet-käyttöä ja 18 tuntia videoiden toistoa varten, vaikka tietenkin nämä luvut ovatkin ihanteellisissa olosuhteissa; macbook air 13 m1 review, että akun käyttöikä on tätä lyhyempi, jos käytät paljon levyn käyttöä ja käsittelytehoa. Pyydä apua Siriltä, vaihda kieltä, vastaa emojilla ja etsi tiedostoja Spotlightista. Alan johtavat suojaus­ominaisuudet ja luokkansa paras tietoturvallisuus. Ainoastaan ainoastaan kaksi negatiivista asiaa. Ohjelmistotarjontaakaan en koe millään lailla rajoitetuksi, kaikki omaan käyttöön tarvittavat ohjelmat löytyvät ja toimivat nopeasti vaikkeivat suoraan Siliconille olisikaan optimoituja. On myös tapauksia, joissa emuloidut sovellukset toimivat todella nopeammin kuin edellisessä MacBook Airissa.

Apple MacBook Air GB M1 (Space Gray) | Telia

Se antaa Applelle paremman hallinnan kannettavien tietokoneidensa laitteistoille ja ohjelmistoille, ja aivan yhtä tärkeää, tekee yrityksen aidatusta puutarhasta entistä integroidumman. Langattomat yhteydet. Applen mukaan uutuusmalli on maailman nopein kannettava laite, joka on jopa kolme kertaa nopeampi kuin vastaavat Windows-läppärit ja 2,8-kertaa vikkelämpi kuin edellisen sukupolven MacBook Pro. Apple kuvailee yhtiön uutta MacBook Airia M1, ohuen ja kevyen kannettavansa radikaaliksi uudistukseksi. Kone­oppimisen ansiosta apeilla voidaan rakentaa ja soveltaa valtavaan datamäärään perustuvia malleja. Uusi kone haisee aivan jäätävästi homeelta.