Macbook Air 4k

M2-siru Jopa 24 Gt muistia. Suojaa työpöytääsi tyylikkäällä keinonahkamatolla. Enemmän annettavaa. Esiinny eduksesi kamerassa, joka kaksinkertaistaa edellisen suku­polven laitteen tarkkuuden ja suoritus­kyvyn hämärässä. Suorituskyky Valmiina räjähtävään lähtöön. Suojus asetetaan kameran etupuolelle, joten tiedät varmasti, onko kamera päällä. Tumman harmaa –

Apple TV 4K

Sen kompaktissa rungossa on käytetty prosenttisesti kierrätettyä alumiinia. Prosessori Vahvaa tekemistä. MacBook Air M2-malli tähti­harmaana. MacBook Air on saata­villa neljänä upeana värivaihtoehtona. Further information on cookies can be found here. Uusi siru. Uutiskatsaukset Jatkuvasti uusia tuotteita Apple-laitteille!

macbook air 4k

MacBook Air

Powerbank, joka ladataan USB-portin tai sisäänrakennettujen aurinkokennojen kautta. Tangent pöydässä on ladattava akku ja pohjoismainen asettelu. Deltacon hiljainen langaton hiiri on erinomainen valinta seuraavalle matkalle ohuen muotoilunsa ja vain 60 gramman painonsa ansiosta. Sisäänrakennettu taskulamppu ja IP Tarkenna tuloksia. Edistyksellinen kamera ja ääni.

deskjet 2720 wifi

MacBook Air M2-sirulla – Apple (FI)

Kamera ja ääni Näytät terävältä. MacBook Air M2-malli keskiyönsinisenä. Edistyksellinen kamera ja ääni. Find accessories for your device Enter phone, tablet or wearable. Jopa 24 Gt huipputehokasta yhteismuistia tarjoaa prosessorille ja näytönohjaimelle yhteisen pääsyn suurempaan muistivarantoon.

MacBook Air 13″-tarvikkeet

MacBook Air suunniteltiin puhuttelemaan aisteja. Kaksi Thunderbolt-porttia. Vähemmän kannettavaa. Säädettävä pöytäjalusta, jota voidaan käyttää Macbookin, iPad ja iPhone. M2-sirusta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi, joka on vieläkin nopeampi ja energiatehokkaampi kuin M1. Tehty kestämään.