Macbook Air 512 Gb M1

Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Tuotteen laatu. M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. IEEE Koneoppiminen ja Neural Engine MacBook Airin apit voivat hyödyntää koneoppimista ja käsitellä kuvia kuin ammattilaiset. Liikkuminen ja ulkoilu.

Apple Macbook Air 13 MGN73KS/A (Apple M1, 8 GB, 512 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Lisäksi lasi ulottuu aivan rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse upeaa näkymääsi. Pinterest Sähköposti. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Käyttöehdot Palaute. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Kaksi erillistä kone­oppimisen kiihdytintä on suunniteltu nopeaan matriisitulojen laskentaan, ja ne voivat käsitellä jopa biljoona lasku­toimitusta sekunnissa. Takaisin sivun alkuun.

macbook air 512 gb m1

Tuote-esittely

M1-sirulla varustettu MacBook Air suoriutuu äärimmäisen vaativista tehtävistä, kuten ammattitason editoinnista ja kovan luokan pelaamisesta. Apu ja tuki. Retina-näyttö: elämän värit elämää suurempina Kuvista tulee aivan uudella tavalla yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia loistavalla 13,3 tuuman Retina-näytöllä, jonka tarkkuus on x pikseliä. Näin keräämme tuotearvosteluja. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Valitettavasti Hintaseuranta.

canon eos m hinta

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Teksti on terävää ja selkeää. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Ensimmäistä kertaa sisällöntuottajat voivat editoida ja pyörittää samanaikaisesti useita striimejä täysilaatuista 4K-videota ilman huolta yhdenkään kuvan katoamisesta. Alan johtavat suojaus­ominaisuudet ja luokkansa paras tietoturvallisuus. Näin MacBook Air tuottaa vaikuttavaa suorituskykyä, muttei niinkään lämpöä. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Logic Prolla.

Apple Kannettava Tietokone MacBook Air 13´´ M1/8GB/GB SSD Hopeinen| Techinn

Arvostelu Käyttöehdot Palaute. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Applen ohuin ja kevein kannettava. Tarjouksessa olevia tuotteita tai poistotuotteita tai poistotuotteita ei voi räätälöidä. Dräger Alcotest , alkometri.