Macbook Pro 14 M1 Max

Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse myyjän ja asiakkaan välillä. Saatavilla Nopeampi moniytiminen vektoritehokkuus Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Lue lisää maksutavoista ja -ehtoista täältä. Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta.

MacBook Pro

Ostoskorisi on tyhjä. Yritys Myymälät, yhteystiedot ja aukioloajat Ota yhteyttä Työpaikat. Mikäli tuotetta ei OLE enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Muistia voidaan valita jopa 24 Gt 8 Gt enemmän verrattuna M1:eenjolloin moni­ajo on sujuvampaa ja suurten tiedostojen käsittely helpompaa. Alle 4 mm ohut struktuuri tekee MacBook Pro sta elegantin ja kompaktin ratkaisun, joka sopii mihin tahansa työympäristöön olit sitten konttorilla tai liikkeellä.

macbook pro 14 m1 max

Hyödyllistä

Yleinen kuvaus. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse myyjän ja asiakkaan välillä. Siinä on 10 prosessori­ydintä, jopa 32 näytön­ohjain­ydintä ja ytiminen Neural Engine. Näytä kaikki. Suodata tuotteita.

frisbeegolf kori royal basket

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Nopeampi tehostemallinnus Yritysasiakkaiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu. Vakioituja malleja pyritään pitämään varastotuotteina ja toimitusajat ovat pääsääntöisesti lyhyempiä kuin muokatuilla kokoonpanoilla normaalisti. Löydä sinulle sopivin Mac. Uusi MacBook Pro tarjoaa käänteentekevää suorituskykyä ammattikäyttäjille. Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista täältä. Ja ketterä.

Apple MacBook Pro 14 () M1 Pro | Elisa Yrityksille

Magic Keyboard -näppäimistö uusine oikoteineen on ammattilaisten laatua ja sisältää ensimmäistä kertaa täysikokoisen toimintonäppäinrivin. Saatavilla MacBook Pro on valmistettu ilman lukuisia haitallisia aineita, ja kaikki pakkaustemme ensiöpuukuitu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä. Vanha OmaElisa. Magic Keyboard -näppäimistö uusine oikoteineen on ammattilaisten laatua ja sisältää ensimmäistä kertaa täysikokoisen toimintonäppäinrivin.