Macbook Pro 2021 Price 14

Ne takaavat sinulle mullis­tavan suoritus­kyvyn ja loistavan akun­keston. Jopa 21 tunnin akunkesto 4. Krominkiiltoiset Apple MacBookit ovat aina aivan täysin omassa luokassaan, ja edustavat kannettavien eliittisarjaa. Herkästi reagoiva oksidi-TFT. M1 Pro. Värejä näytöt toistavat yli miljardissa eri sävyssä.

Apple MacBook

Kuuden kaiuttimen macbook pro 2021 price 14. M1 Pron ja M1 Maxin proses­sorit hyödyntävät jopa kahdeksaa huippuluokan suorituskyky-ydintä ja kahta huippuluokan tehok­kuus­ydin­tä. Käytä sijaintia. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­­ohjain­­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Media Engine voi toistaa jopa 5 striimiä 8K-videota. Uusi MacBook Pro on varustettu edelleen kahdella pyörivällä tuulettimella, mutta uudelleensuunniteltu jäähdytysjärjestelmä siirtää Applen mukaan 50 prosenttia enemmän ilmaa kuin edeltäjänsä, ja myös alhaisemmalla pyörimisnopeudella. Katso kaikki MacBook -kannettavat.

macbook pro 2021 price 14

Vertaile Mac-malleja

Näytön tarkkuus on 14 tuuman MacBook Prossa × pikseliä ja 16 tuuman MacBook Prossa × pikseliä verrattuna edeltäviin 13,3 tuuman mallin × pikseliin ja 16 tuuman mallin × pikseliin. CPU-keskussuoritinta hyödyntävässä peruslaskennassa M1 Pro ja M1 Max ovat jopa 3,7-kertaisesti nopeampia 14 tuuman ja 3-kertaisesti nopeampia 16 tuuman mallin osalta edeltäjiin verrattuna. Tehokkaampi näytön­ohjaimen yhdistetty vektorointi ja rasterointi Kunnianhimoisimmatkin ja kehittyneimmätkin projektisi sujuu vaivatta 8-ytimisen prosessorin, ytimisen näytönohjaimen sekä Neural Enginen ansiosta. Applen sirujen tehokkuuden ansiosta tuuletinten ei tarvitse kytkeytyä lainkaan monia päivittäisiä tehtäviä hoitaessasi. Suunni­teltu maa­palloa ajatellen. Apple Tuotejulkistukset.

divoom pixoo slingbag

Osta MacBook Pro – Apple (FI)

Ammattitason näppäimistö Magic Keyboard tuo MacBook Prohon macbook pro 2021 price 14 kertaa täysikokoisen toimintonäppäinrivin, jossa uusina näppäinoikoteinä on Spotligh, Siri, Sanelu ja Älä häiritse -toimito. ProMotion tekee työskentelystä sujuvaa ja herkkää pienemmällä virrankulutuksella. Vertaile kaikkia Mac-malleja. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Käyttömuistin voi valita 16, 32 tai 64 gigatavusta ja tallennusmuistin gigatavusta tai 1, 2, 4 tai 8 teratavusta. Tekoälylaskennassa erillinen neuroverkkolaskentayksikkö tehostaa suorituskykyä myös huomattavasti: jopa yli kertaiseksi verrattuna 14 tuuman MacBook Pron edeltäjään ja jopa noin 5-kertaiseksi verrattuna 16 tuuman MacBook Pron edeltäjään.

Apple MacBook Pro 14” M1 Pro () Gt Tähtiharmaa | Telia

Affinity Designer. Kannettavan kamera on entistä tarkempi ja se päästää linssin suuremman aukon ansiosta sisään enemmän valoa. Jopa 2,8 kertaa parempi prosessorin suorituskyky. MacBook Pro on ensimmäinen kannettava laatuaan, ja melkoisen pitelemätön pakkaus. Puhelimet ja tarvikkeet.