Macbook Pro Retina 15 2013

Lisätietoja Macin kierrättämisestä. Lue meistä lisää. Hinta 0 – 10 6 51 – 88 – 65 – Lisätiedot Myydään tarpeettomaksi jäänyt macbook pois, mukaan laturi ja mahdollisesti alkuperäinen laatikko jos se vielä löytyyNouto Turusta. Apple ja ympäristö Katso lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

MacBook Pro Retina, 15″ A1398 Late 2013

Edellyttää netti-yhteyttä. Mutta koronan aikana en mennyt mihinkäänNäppäimistöstä näkee Laitteella on täysi 12 kuukauden takuu, ja se on ainoastaan asennettu käyttövalmiiksi. Akku hyvässä kunnossa. Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin. Tarkemmat järjestelmätiedot näkyy viimeisessä kuvassa. Tekniset tiedot.

macbook pro retina 15 2013

Suositut haut

Lisätiedot Toimiva kone suoraan kovasta käytöstä. Myydään kuin uusi Macbook Pro -huippukannettava käyttämättömyyden vuoksi uuteen kotiin. Ostettu Stockmannin Powerilta Ilmainen vakiotoimitus. Apple MacBook 12 Retina Gt early

hyperx fury 3000

Ilmoitusta ei löytynyt

Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin. Katso lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Apple macbook pro retina 15 ilmoitusta löytyi. Huolellisesti pidetty i7-tehomylly myyntiin uuden tieltä. Virtalähde on melko uusi, siistikuntoinen sekin. Kierrätys Apple tarkastelee materiaalien hallintaa ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti.

Osta MacBook Pro Retina, 15″ A Late

Ilmainen toimitus kaikille tuotteille! Nyt myynnissä uuden veroinen, täysin toimiva macbook. Yliviivatut hinta ovat joko valmistajan suositushintoja uudelle tuotteelle, tai keskiarvo muiden myyjien hinnoista. Katso lisää samankaltaisia hakuja. Kuin uusi Myyty. Apple MacBook Pro 15 Retina uusi.