Mah Huawei P30 Lite

Alapuolella on yksi testikuva, joka osoittaa Huawei P30 Litessä syvyysterävyyden taltioinnin toimivan. Valitse Asetukset. Puhelimen julkaisun aikaan Huaweilla ei mah huawei p30 lite kuitenkaan juurikaan vaihtoehtoja omassa Kirin-mallistossaan, sillä yhtiöllä on pääasiassa vain yksi keskihintaluokan järjestelmäpiiri Kirin sekä yksi huippuluokan järjestelmäpiiri Kirin Kolmoiskameran kaveriksi Huawei on myös laittanut yhden LED-salamavalon. Huawei ei Object Linking and Embedding tehnyt puhelimen kohdalla päivityslupauksia, mutta suurella todennäköisyydellä Huawei P30 Lite tulee saamaan seuraavan Android Q -versiopäivityksen ensi vuoden aikana.

Testissä Huawei P30 Lite – Kohtuuhintainen älypuhelin, hyvällä kolmoiskameralla

Huawei 9V2A Quick Charger lataa älypuhelimesi valmiiksi nopeammin. Hämäräkuvausta parantaa myös erillinen yökuvaus, joka on tuttu myös Huawein kalliimmista älypuhelimista. Käyttöjärjestelmänä Huawei hyödyntää luonnollisesti Googlen kehittämää Android 9. Puhelimen yläreuna. Sormenjälkilukijan Huawei on tällä kertaa sijoittanut laitteen takaosaan, eikä isovelimallien tapaisesti näyttöön. Kameran päänäkymä. Huawei on viime aikoina päättänyt luopua suojakuorista puhelimiensa mah huawei p30 lite, joten jos Huawei P30 Litessä haluaa käyttää suojakuorta, niin sellainen täytyy erikseen ostaa.

mah huawei p30 lite

Tuotekuvaus Huawei Älypuhelin P30 Lite 6GB/256GB 6.15´´ Dual Sim

Huawei P30 Lite -puhelinta testattiin SuomiMobiilissa parin viikon ajan, minkä perusteella puhelimesta on saatu varsin hyvä tuntuma. Tehokas kahdeksanytiminen prosessori varmistaa sujuvan kokemuksen, käytätpä uusimpia sovelluksia tai pelaat graafisesti vaativia pelejä. Suurta eroavaisuutta ei kuvien välillä OLE, mutta tarkkaan katsoen muun muassa varjokohdissa on hieman enemmän valoa 12 megapikselin kuvassa kuin 48 megapikselin kuvassa. Tulemme tutustumaan totuttuun tyyliin laitteen tekniseen toteutukseen, ulkoiseen laatutuntumaan, kameroihin sekä muun muassa pakkaskestävyyteen. Huawei P30 Lite ei Object Linking and Embedding muun muassa vedenkestävä, eikä kamera tue 4K-videokuvausta. Lisäksi puhelimessa on hyvä näyttö, monipuolinen kolmoiskamera, nopea sormenjälkilukija sekä muun muassa varsin paljon tallennustilaa. Takaamme täyden tyytyväisyyden ja maksuttoman palautuksen.

lego lamborghini urus amazon

Testissä Huawei P30 Lite – Kohtuuhintainen älypuhelin, hyvällä kolmoiskameralla – SuomiMobiili

Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu! Pääkameraa vastaavaan kuvanlaatuun ei päästä, mutta peruskäyttöön kuvat ovat yllättävänkin hyviä. Puhelimessa on mukavat 4 gigatavua RAM-muistia sekä gigatavua sisäistä tallennustilaa, joka on jo euron puhelimessa erittäin hyvin. Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Kiiltäväksi muovatun kehyksen ja takalasin takia Huawei P30 Lite on myös erittäin liukas, minkä takia jonkinlaisen suojakuoren käyttäminen mah huawei p30 lite suositeltavaa. Lisää aiheesta: Arvostelut. Nyt luet.

Huawei Älypuhelin P30 Lite 6GB/GB ´´ Dual Sim Sininen| Techinn

Ajoimme Huawei P30 Litessä läpi tuttuun tapaan suositut suorituskykytestit, joissa puhelin sai varsin tuttuja tuloksia. Henkilökohtaisesti tykkään sormenjälkilukijan sijainnista, sillä esimerkiksi etusormi osuu siihen heti kun puhelinta otetaan taskusta. Puhelimessa on lasipinnat, eikä Huawei tyydy esimerkiksi takakuoressa muoviin, kuten monissa halvemmissa älypuhelimissa. Myyntipakkauksen pohjalla on Huawei Quick Charge-pikalaturi, Universal Serial Bus-C-tyypin lataus- ja tiedonsiirtokaapeli sekä perinteisellä kuulokeliittimellä varustellut nappikuulokkeet. Puhelinta väännellessä käsien välissä on havaittavissa pientä natinaa, mutta ei kuitenkaan mitään merkittävästi käyttöä häiritsevää.